Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkawciemno

Randka z kurduplem poczytajcie jakie miał wymagania

Polecane posty

Gość randkawciemno
Ludzie czytajcie bo naprawde już tutaj nic nie napisze bo jak można z bezmózgiem rozmawiać temat nie jest o tym kto kogo olał tylko o tym jak zachował sie facet. Ile razy mam pisać że ja do niego nic nie mam tak? NIC. Chodzi tu o jego zachowanie do mnie. Pisze setny raz ja go Zablokowołam a nie on mnie. I nie stracił pracy tylko sam sie zwolnił na własne życzenie bo mu nie odpowiadało to a na studia nie poszedł bo nie zdał MATURY

Gość randkawciemno
Ok podszywom dziekuje chciałam normalnie kulturalnie pogadać? da sie czy nie? bo jak mam znowu pisać z kimś kto nie umie czytać i błednie interpretuje fakty to ja ide spać bo mam na rano do pracy. Byłam na kawie i nie jestem gruba w woli wyjasnienienia prosze podszywy i prymitywy o wyjście z tematu bo posty takich osób będą ignorowane. Jeszcze raz przedstawie fakty. Koleś 25 lat bez pracy , bez studiów , sam od prawie 8 lat z krótkim związkiem kilkumiesięcznym w ogólniaku zdradzony , doświadczenie sexuylanie prawie zerowe , Ja studentka studiów magisterskich pracująca , miałam 2 związki w tym zaręczona ale narzeczony pił więc go zostawiłam to ze mną jest problem tak? taka strasznie pusta jestem że oczekuje by facet chodziaż pracował i zarabiał i to ja zostałam olana bo go zablokowałam podczas gdy on chce koleżeństwa Brawo Brawo super inteligencja grzeszysz pomarańczo a teraz dziekuje ci już za ,, inteligetne wnioski'' nie mam ochoty rozmawiać z kimś kto uważa że zostałam olana bo ZABLOKOWALAM pustaka.

Gość gość
Dziewczyno, doskonale Cie rozumiem!!! Nie przejmuj sie jakimis nieudacznikami ktorzy chca Ci tylko dopiec bo nie maja szans na dziewczyne jak Ty i poczuwaja sie do solidarnosci z ta ciapa kurduplem :P Jestes super dziewczyna ze dalas temu czlowiekowi szanse, ze sie z nim spotkalas zeby samej sobie wyrobc zdanie kim on jest. A to ze pokazal kim jest naprawde to juz jego problem :-D Daj sobie spokoj z takimi facetami :O Oni maja przekrzywiony obraz swiata i nic do zaoferowania wiec najbardziej pokrzykuja tu na kafe i usiluja pograzyc taka normalna, mila dziewczyne jak Ty :) Kochana, ja sie tez juz spotkalam z takimi, ktorzy ewidentnie nie mieli dluzszy czas kontaktu z rzeczywistoscia :-D Zasada jest prosta: w tyl zwrot i dajemy dyla byle sie z takiego nie zrobil jakis stalker :) Teraz mam cudownego faceta: wysoki, wyksztalcony, super zawod, przystojny, w domu umie wszytsko zrobic, cieply...a byl znacznie mniej pewny siebie niz jeden z takich kurdupli ktorego spotkalam :) Moze brat blizniak tego co opisywalas :) Boze uchowaj od takich zadufanych w sobie kretynow!

Gość randkawciemno
Kafeteria to forum w którym zdarząją sie mądre osoby i do takich napisałam post Jak mam dyskutować w kółko o tym jak to bardzo mi zależało na nim i jak to bardzo przeżywam że mu sie nie podobam to dziękuj***ardzo. Raz jeszcze pisze jakbym przeżywała to bym siedziała teraz ze łzami w chusteczce i płakała a nie go ZABLOKOWALA. Pisze o jego zachowaniu i o tym że takich rzeczy sie nie mówi nowo poznanej dziewczynie jaka by nie była. Trzeba mieć odrobine taktu w sobie i zachowywać się z godnością mnie też się nie podobają niektórzy faceci ale nie mówie im słuchaj szukam bruneta a jak nie znajde bede z Pustakiem. To świadczy tylko o tym że dana osoba jest Pusta do kwiadratu i nic go nie obchodzi poza wyglądem. Rozumiem gdyby jeszcze ta osoba coś soba reprezentowała i miała wymagania ale podczas gdy nie ma nic to bierze mnie na śmiech i tyle. I nie jest mi żal bo nie mam czego żalować bo niby czego? Pustaka bez ambicji. To tyle opisałam swoją historie jaka była i jeśli ktoś chce popisać to zapraszam osoby z mądrymi wypowiedziami a nie z wypowiedzią nie związaną z tematem i oderwaną od kontekstu.

Gość gość
Z takich facetow mozna sie tylko smiac!!! :-D Bo normalnie spasc mozna,..bez wygladu, zazwyczaj bez kasy, nieraz mieszka u mamusi, do tego niezaradny, glupi (studia niepokonczone albo skonzcyli na zawodowce...) - natomiast wymagania prosto z ksiezyca :-D Tragedia porazka popycha :-D :-D :-D Jako kobiet anie wiadomo czy sie zaczac nad takim serdecznie smiac czy moze jednak plakac? :-D :-D :-D Powinnas mu napisac, ze gdyby byl ostatnim facetem na siwecie to czujesz ze wybralabys lesbijstwo jako droge zycia :-D

Gość gość
Jeśli już to -gwoli wyjaśnienia:D a nie w woli:D ten ost.post to twój, nie ośmieszaj się kobieto!

Gość randkawciemno
Gość witaj Kochana:) I gratuluje ci serdecznie :) Trafiłam tutaj wcześniej na pare fajnych dziewczyn ale poszłam sie kąpać i temat obsiadły trole. Tak kochana dałam szanse właśnie bo go lubiłam i fajnie nam sie gadało mimo że był jaki był to lubiłam go za charakter i nie oczekiwałam niczego w zamian ale zraził mnie tą swoją Pustakowatością. Z kimś takim nie da sie zbudować relacji koleżeńskiej kogo jedynym wyznacznikiem jest wygląd i nic pozatym dlatego go zablokowałam ale jak zwykle tutaj ktoś tworzy multum historii że taki kurd**el mnie olał i jestem zła :D haha :) Dlatego z mojego postu chce powiedzieć że faceci z nizin społecznych jak ten powinni mieć w sobie troche pokory bo skończa sami na starość a ten prawdopodobniei tak skończy ot tyle :)

Gość gość
Ten ostatni post to moj :) a nie niczyi inny :) wiec daj sobie na wstrzymanie bo chyba nie wiesz z kim rozmawiasz. Zgadzam sie z autorka! Szkoda tylko z ena kafe o tej porze grasuja same takie niespelnione, zalosne, zakompleksione kurduple z ktorymi autorka sie spotkala -D

Gość gość
No co Ty autorko! Bylas wobec mikrgeo :-D az nadto fair :) On sobie sam strzelil w noge bo okazal sie dupkiem. Niestety, przekonalam sie ze to ze facet jest brzydki i nieatrakcyjny nie oznacza ze nagle blysnie zyciem wewnetrznym i innymi ukrtyymi wartosciami. Wrcez przeciwnie! To czesto C**przystojni, wyksztlaceni i z sukcesem zawodowym okazuja sie mezczyznami na luzie i z poczuciem humoru :-D Dalas gosciowi szanse (czego tu nikt nie zauwaza) a on co z nia zrobil? Zdeptal przez swoj fatalny character, bute i zarozumialstwo. Tylko smiac sie z tego! Przynajmniej jezeli umowisz sie z przytsojnym dupkiem to mozesz miec mile wrazenia estetyczne :-D :-D :-D

Gość randkawciemno
Fajnie że ktoś mądry tutaj wkońcu napisał bo aż niewiem czy sie śmiać jak co niektórzy wymyślają głupoty :)

Gość randkawciemno
Kochana wymyśl nicka najlepiej czarnego bo jak widzisz ktoś nawet ciebie podejrzewa że jesteś mną haha :D jak sie zaczernisz to będzie spokój :) Sama widzisz że jakiś flustrat pokroju tego rzezimieszka dzisiejszego widać znowu głupoty wymyśla :D tak to niestety jest :P ale mnie to tak strasznie śmieszy że aż nie moge :D

Gość randkawciemno
Ten niebył aż taki zły z wyglądu w miare ok tylko wzrost go dyskryminował niestety bardzo :) ja już na wygląd aż tak nie patrze bo wiadomo że on z czasem przemija a żeby coś sobą reprezentował i nie był PUSTY bo nic tak nie odstrasza jak fatalny charakter którym dał popis oj dał. Całkowicie mnie to zraziło że w dziewczynie oczekukuje tylko ślicznej buzi i to wszystko trzeba mieć czym zaszpanować przed kolegami przecież z podwórka:)

Gość randkawciemno
Jednym słowem żenada i od dzisiaj nie mam zamiaru nawet rozmawiać z gołodupacami bo i tak tego nie docenią :P tacy kończą niemal wszyscy tak samo u garnuszku u mamusi korzystając z Reni rączkowskiej. Głupia dałam szanse wykazania sie facetowi z nizin i nie było po co dlatego będe mierzyła wysoko na miare siebie i swojego wykształcenia :)

Gość AmelkaZzielonegoWzgorza
Kto wie, moze ten kurd**elek sie nudzi i podlada forumowe tematy podczas gdy mamusia juz termofor do lozka grzeje :-D :-D :-D Nie przejmuj sie takimi komentarzami bo one z rzeczywistoscia nie maja nic wpsolnego. I radze Ci trzymaj sie z daleka od tych brzydkich, niskiech facetow bo oni nic nie maja do zaoferowania oprocz solidnych kompleksow :O Mowie z doswiadczenia bo staralam sie byc otwarta na ludzi i po wygaldzei nie oceniac ale mialam doswiadczenia takie jak Ty na randce :O W koncu sie wkurzylam i powiedzialam dosc! Od tego czasu dawalam szanse tylko facetom, ktorzy mi sie wyjatkowo podobali :) I co? Trafilam na super czlowieka. Przystojniak :D ale ma taka mame, ze dala mu niezly wcisk i ma poukladane w glowie jak rzadko ktory :-D Wyjatkowo kochany czlowiek, zaradny, rodzinny, cieply, zlego slowa nie powie...ale wiesz kurduplom w pewnosci siebie nie dorowna nigdy :-D Mowie Ci, nie orzmieniaj sie na drobne bo ci mezczzni maja potworne kompleksy i nie umieja traktowac kobiet dobrze. Zreszta popatrz na kometarze pod Twoim adresem tutaj! Przeciez nikt normalny by Ci tak nie pisal! Ci ludzie maja problemy ze soba i nic na nich nie dziala tak stymulujaco jak gdy moga jakiejs milej dziwczynie (na ktora szansy nie maja) dowalic :O

Gość AmelkaZzielonegoWzgorza
Zycze C***owodzenia bo wydajesz sie mila dziewczyna z poczuciem humoru :-D Opis randki byl super! Az sie sama smiac zaczelam :-D Ale nie trac czasu na takich gostkow z piwnicznej polki... To nie ma sensu, oni maja rozliczne problemy z soba samym, nie chcesz chyba sie w to uwiklac? Mierz wysoko a zobaczysz ze cel sie sam znajdzie :-D

Gość pwmach
"Przynajmniej jezeli umowisz sie z przytsojnym dupkiem to mozesz miec mile wrazenia estetyczne smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif" Hahhaa, bardzo spodobała mi się ta myśl, coś w tym jest :) podłe, ale prawdziwe, a ja się śmieję.

Gość randkawciemno
AmelkazZielonego Wzgórza otóż to :) świetnie to napisałaś:P powiem ci że też zauważyłam ta prawidłowość drugi raz bo moja koleżanka też miała podobny przypadek też dała szanse takiemu a on sie zwinął do innej takiej zimnej suczy ale kiedy z kasy go wydoiła to przybiegł na kolanach do tej mojej koleżanki śmiechu warte oczywiście pogoniła go z kwitkiem i teraz ma super faceta wysokiego i bardzo przystojnego :P a co do mojego rzezimieszka ja nic do niego nie mam jedynie co to że mnie rozśmieszył tymi wymaganiami bo jak widać do tej pory żadna go nie chciała a ja sie zastanawiałam czemu szkoda że nie pomyślałam logicznie bo wiadomo że z facetem jest coś nie tak jak tyle czasu nikt go nie chce :P no ale jak to ja Matka Teresa użalam sie nad biednymi :P Jednym słowem żenada a tobie gratuluje ładna kobieta powinna być z wysokim i przystojnym na miare swoich możliwości i ja to samo zrobie. Nie warto sie poświęcać bo nikt tego nie doceni a niech sobie będa Same kurduple sflustrowane mam to w d***e i dobrze mi z tym :D

Gość randkawciemno
Amelka wzajemnie ja tobie tez życze wszystkiego Naj świetnie wybrałaś i tego sie trzymaj trzeba być zimnym i podłym czasem i mierzyć wysoko bo taki motloch i tak nie doceni takiego poświęcenia z naszej strony kobiet z klasa i wykształceniem. Ja tylko z litości sie z takim umówiłam a nie z żadnej chęci bycia z nim na głowe nie upadłam bo z Pustakiem i w dodatku leniem bez pracy i wyksztalcenia nikt by tego na serio nie traktował :D A ten gogus co tutaj sie odezwał to tak jak tamten ma kompleks i robi podszywy ażeby sie dowartościować mną :D nawet nie doczytał tematu i wymyśla z pizza bo żal mu d**e ściska :D haha jak ja lubie takich idiotów którzy nie znają sytuacji a gadają głupoty co im ślina na język przyniesie po to ażeby ulżyć ciśnieniu w spodniach bo od lat nikogo nie mieli :P tym człowieczkiem to sie nie przejmuje zaraz pójdzie spać bo mama światło zgasi i nie będzie komputerka żeby sobie Renią Rączkowską pomóc ^^

Gość gość
ja to z taką idiotką nie spędziłbym nawet chwili, wulgarna dziewucha i posrana do kwadratu, a byki to są już smieszne. ty idz do psychiatry, bo z tobą cos już nie tak, zachwiana emocjonalnie ruro. jestem żonaty , a chociaż bym nie był to bym nawet na ciepie nie narobił:P paskudna dewota psychiczna, fee

Gość gość
no bo on wiedzial ze go nie zechcesz wiec to powiedzial zeby sie lepiej poczuc - szkoda mi go troche ❤️ www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ