Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem ze wzwodem

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co jest mam 25 lat i ostatnio mi nie staje. Spuszczam się na miękkim. Od 12 roku życia walę 3 razy dziennie. Czasem częściej. Może po prostu wykończyłem go ? W dodatku jw mam 25 lat i nie mam brody. To też chyba nienormalne.

Gość gość
Ten temat jest na poważnie. Jak tak dalej pójdzie to do 40 będzie flak.

Gość gość
kup armatę i wołaj stój bo strzelam

Gość gość
To nie jest śmieszne. Nie dość że mały 13cm to teraz jeszcze coś nie tak. Nie dość że 25 lat prawiczek to teraz jeszcze bez pracy.

Gość gość
wal do seksuologa, może pobudzi produkcję plemników i zawiesiny sterczowej hormonami, gdyż ilość spermy determinuje erekcję i siłę wytrysku=orgazmu męskiego. Na razie spróbuj pemen king- na zwiększenie ejakulatu i dobrze się odżywiaj. Równolegle prowadź zdrowy tryb życia, szczegóły wygoogluj pod hasłem: vademcum zdrowia- jak żyć

Gość gość
"Nie wiem co jest mam 25 lat i ostatnio mi nie staje. Spuszczam się na miękkim. Od 12 roku życia walę 3 razy dziennie. Czasem częściej." i sam dałeś odpowiedź,zostaw go na tydzień,dwa w spokoju ,bo nie masz bodźca do tego,aby stawał,palcami robisz to mocno ,a co dopiero będzie,gdy znajdziesz kobietę,a ona nie da rady swoją c**ką tak go potraktować ,jak ty ręką.Daj na luz,bo bijesz konika dla samego bicia,to zwierzęce traktowanie seksualności,bij wtedy,gdy faktycznie potrzeba jest na odprężenie.No i ..typowo biologiczne sprawy,czyli odzywianie,zdrowie itd

Gość gość
i jedz pestki z dynii :)

Gość gość
odstaw definitywnie wszystkie witaminki, magnezy, tabletki i suplementy diety niewaznu producent jeśli cokolwiek jesz. Nie wiem co do nich daja jako dodatki ale ja dopiero po jakimś czasie skapnołem się, że to od nich nie staje. Po dwutygodniowej przerwie wacek ku radości wszystkich uzytkowników wrócił do normy. Na medykameny i suplementy trzeba uważać. Pierwsza taka przygodę miałem z jakaś zwykłą multiwitamina musujacą z Rosmana.

Gość gość
jedyne co moge C***olecic i co sprawdziłem na sobie to źeń-szeń w tabletkach. Działa :)