Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PraweaTywea

Chciałabym zeby babka umarła

Polecane posty

Gość gość
przestańcie z tymi różańcami, demonami i innymi dziwactwami... tylko jej mącicie w głowie, a ona ma konkretny problem - a właściwie to kilka problemów... ale tylko pogrąży się w bierności jak będzie słuchać jakiś rad o modleniu się itp. Musi zrobić coś konkretnego ze swoim życiem - najlepiej jakby postanowieniem noworocznym było zacząć życie od nowa - w innym miejscu, wśród innych ludzi, których spotka... trudno przewidzieć co się stanie jak się wyprowadzisz, ale obawa, że to będzie równie złe wynika z załamania psychicznego - musisz uwierzyć, że wtedy będzie lepiej, a przynajmniej powiedź sobie, że gorzej już być nie może.

Gość To temat jakiegoś podszywa
PraweaTywea By tak nie pisała. Proste i logiczne bando tumanów

Gość PraweaTywea
Niestety na razie nie moge sie wyprowadzic :( Ale jak tylko to bedzie mozliwe to nie bede zwlekala. A na razie chyba jestem skazana na nią :( Pozatym żal mi reszty rodziny, wyjade a oni nadal zostana z toksyczna babka. Ciotke tez chyba kiedys psychicznie wykonczy.

Gość gość
75 lat tp pewno piczka już jej zarosła, wibratorem nic nie zrobi, można kup jej wibratorek na łechtunię z wizerunkiem o. Ryżyka

Gość PraweaTywea
to temat jakiegos podszywa - Dziekuj***ardzo, uznam to za komplement i pochwale moich zdolnosc****sarskich :)

Gość gość
Ty też będziesz kiedyś stara i myślę,że powinnaś z nią szczerze porozmawiać.Najlepiej zacznij od słów,że ją kochasz,zrób od czasu do czasu obiad,posprzątaj mieszkanie powiedz jej coś miłego,a na pewno wasze relacje się zmienią powodzenia

Gość PraweaTywea
Ale tu nie chodzi o obiad czy obowiazki domowe. Ona jest sklocona z cala rodzina, chcialaby wszystkich rozstawiac po katach i narzucac jak maja zyc. Bo ona zawsze wszystko wie lepiej i nie moze sie pogodzic jak ktos inny ma racje.

Gość gość
wibratorek może być z cytatem z Pisma św

Gość PraweaTywea
takie komentarze prosze zachowac dla siebie :(

Gość gość
do zalozycielki tematu. Wypada modlic sie o smierc dla Babki..

Gość PraweaTywea
Dlaczego tak uwazasz? Czy to nie grzech? :( Sama juz nei wiem.

Gość placząca ja
niech sie dzieje wola nieba.z nią sie zawsze zgadzac trzeba. Modl sie i pracuj. Podsuwam Ci numer 116123 - kryzysowy numer zaufania. Tam siedzą psychologowie,opowiedz im o tym. Jest to numer calkowicie bezplatny.Zaufaj i zadzwon.!

Gość gość protestant
Temat z brodą, rok poślizgu bo dopiero dziś na niego wpadłem. My protestanci mamy takie podejście by modlić się za swoich prześladowców, tzn. błogosławić a nie przeklinać. Modlitwa o śmierć wroga jest po prostu rzucaniem przekleństwa. Niestety jest jeszcze zła wiadomość. Jeżeli babkę przeklinasz, przekleństwo spada na Twoją głowę. Jest i dobra wiadomość. Błogosławisz babkę, to choć ona się nie zmienia, zmienia się Twoje serce.