Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesse

NATUR HOUSE o co chodzi

Polecane posty

Gość kesse

cześć mam jutro wizytę w nh. Powiedzieli że bedzie bezpłatna, ale jakoś nie chce mi się w to woerzyć, jeśli ktoś był proszę napiszcie czy faktycznie była drmowa wizyta, i co na niej było. co w takim razie nh ma z tego że ja nie płacę, przecież mogę już więcej tam nie wrócic i nic nie zarobią, a wiadomo ze im nie chodzi o moje zdowolenie tylko o kasę

Gość kesse
nikt nie wie?

Gość gość
juz oni sie postaraja zebys wrocila ;)

Gość gość
Wizyta jest bezpłatna, ale nakładą ci do głowy, co masz u nich kupić, żeby schudnąć. Jak nie kupisz, nie masz tam już czego szukać.

Gość gość
Więc lepiej weź ze sobą pieniądze i to tak ze 150 zł co najmniej.

Gość gość
nie kupuj tych suplementow:D powiedz ze wrocisz ze musisz przemyslec pytaj najlepiej duzo jakie ma skladniki, zapamietaj i znajdziesz duzo odpowiednikow:D oni i tak dadza diete mniej kalorii ewentualnie zmienia cos innego.... a jesli masz kase to moze i nawet jak Ci bardzo zalezy to chodz do nich bo efekty beda.... Polecam nie jesc weglowodanow, zmodyfikowa dieta Atkinsa powinna sprawic ze bedziesz najedzona i schudniesz

Gość kesse
dziękuję za super odpowiedzi!!! ja nie wierzę w działanie suplementów, wypróbowałam ich mnóstwo i nic, więc mnie nie nabiorą na to, powiem że muszę się zastanowić. ale może przynajmniej dostanę jadłospis. mam 20 kg nadwagi

Gość gość
nie sadze bys dostala jadlospis na pierwszej wizycie. w ogole jesli powaznie myslisz o czyms takim, to daruj sobie takich dietetykow od 7 bolesci. dobry dietetyk to powinien byc lekarz, powinien zrobic ci badania i uwzglednic twoje schorzenia. myslisz ze w takich natur hausach robia cos takiego? bzdura! poleca kilka suplementow, i dadza diete taka jak znajdziesz na necie, wszystko tasmowo.

Gość gość
,

Gość kesse
powiedzieli ze robią pomiar tłuszczu wody itd w org i robią wywiad, podobno ich dietetyk to lekarz . zobaczę co i jak jutro.

Gość gość
pomiar wody i tluszczu to jest sprawa tez wazna ale naprawde drugorzedna.