Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młodość kobiety bardzo szybko się kończy

Polecane posty

Gość gość

ciąża i juz koniec młodośc****ojawia sie milion obowiązkow i nieuniknione ''sypanie'' pod względem urody i zdrowia, nie wmawiajcie ludziom ciemnoty, ze po ciazy jestescie nadal seksi lale :D moze zaraz po jestescie ale zaczynacie sie sypać, no chyba ze macie niańke na cały dzien i mozecie olać bachora i nadal cieszyc sie mlodoscią i zyciem ;)

A zdawało mi się że czytałem gdzieś że ciąża pozytywnie wpływa na cerę kobiety.

Gość gość
Tak fubu CIĄŻA a nikt nie wspomina o tym co sie dzieje z wyglądem kobiety PO ciązy, zwłaszcza po kilku miesiacach :classic_cool:

Gość ksiądz ojczym
kocham dojrzałe po histerektomii i bogate, kręcą mnie

Gość gość
Co ma mlodosc do ciazy lub odwrotnie?

Gość gość
dziecko to masakra i wycięte 18lat z zyciorysu

Gość gość
wiecie co :P wiem że temat śmieszny na pograniczu prowa :D ale w moim przypadku się sprawdz a :P poza tym nie chcę fundowac dzieciom takiej matki :D:D:D:D mam kota, ipapugę i to tyle na razie:P

Gość gość
Jak ktoś źle postrzegał swoją matkę i jej macierzystwo, to może mieć do tego niechęć lub uraz.... ale nie każdy ma takie same wzorce. Mam kumpele, którym (druga?) młodość zaczęła się akurat po urodzeniu dziecka.... są szczęśliwe z bycia mamą, czują się bardziej kobiece niż wcześniej i spełniają się w tej roli, a ich mężowie parząc na te dziec****odziwiają cud stworzenia, tego co zrodziło się z ich miłości. Nie muszę wspominać, że z dzieckiem od nowa przeżywa się różne zabawy z młodości i można sobie pozwolić na bycie w miejscach, gdzie samym dorosłym nie wypada być :D v To jest możliwe, ale do tego trzeba dwoje ludzi prawdziwie kochających :) Ciąża chroni kobiety po 30 przed przedwczesną menopauzą i rakiem, w pewnym sensie też odmładza, gdyż produkuje się więcej kobiecych hormonów itp itd. Każda przeżywa to inaczej, ale nie ma reguły. Może te dziewczyny, które szybko dojrzały -szybciej też się starzeją pod wpływem ciąży, a te co wolno dojrzewały, rozkwitają... Takie mam obserwacje.

Odmienny stan kobiety ma ogromny wpływ na jej psychikę,fizjologię.Działa pozytywnie,gdy ma wsparcie u partnera.Może działać cuda na tle zdrowotnym w sprzyjających warunkach.

Gość gość
Moorland i między innymi dlatego nie mam dzieci XXXXXXXX a mądrujesz się na wszystkich tematach jakbyś miała ich z pięcioro!

Gość gość
no i co w związku z tym? 🖐️

Gość gość
dużo

Gość gość
wystarczy u boku mężczyzna, który zajmie się dziećmi by kobieta mogła o siebie zadbać ale tacy wg kobiet są niemęscy bo zajmują się dziećmi np. jako nauczyciele w przedszkolu czy aktywni ojcowie.

jestem taka jak przed ciaza:) dwie moje kolezanki-takze nawet mam wrazenie ze wyladnialy

Gość Zmieniłam zdaniee
ja uważam, że facet który potrafi być odpowiedzialny, umie zająć się odważnie dziećmi, a nie płacze, gdy żona musi wyjść, bo boi się że sobie nie poradzi, jest super męski, atrakcyjny :D __ Także, gdy widzę takiego, zaradnego, krzątającego się po kuchni, z nożem czy bijącego kotlety tymi swoimi męskimi rękami, to jest dla mnie jeszcze bardziej seksowny :D

Gość gość
popieram :)

Gość gość
a jak ja patrze na takie lampucery co tylko biegają po kosmetyczkach i fryzjerach,mają 4o+ ubierają się jak nastolatki wpier....ją hormony antykoncepcyjne,a wyglądają na 55+i myślą że sa wspaniałe,potem finał jest taki że lądują na onkologi,a inne maja dwoje troje dzieci nie szaleją na punkcie wyglądu a wyglądają świeżo młodo niz nie jedna co się broni przed macierzyństwem,a i tak ją mąż zdradza na boku i ma dzieci,ot życie