Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko ze szwagrem

Polecane posty

Gość gość

Na jakieś 90% jestem w ciąży z bratem mojego męża. mój mąż raczej nigdy nie dojdzie do tego kiedy co i jak, nie kumaty w tych tematach a do tego bardzo chciał miec dziecko, więc nie będzie dochodził skąd i kiedy. szwagier wie o moich podejrzeniach, i liczy ze się nie wygadam, na dodatek dalej sypiamy ze sobą po kryjomu. nie umiem się jakos powstrzymac :( kocham męza, ale... :(

Gość gość
ale co?

Gość gość
Ale jestem nienormalna :(

Gość gość
Nie martw się. Kobiety z natury są puszczalskimi k*****i, więc możesz zdradzać męża bez wyrzutów sumienia. 99% kobiet tak robi.

Gość gość
Każdy sądzi według siebie ;)

Gość gość
A nie możesz związać sie ze szwagrem?

Gość gość
trzeba bylo sie nie puszczac, teraz wez na siebie konsekwencje swoich dzialan i juz...

Gość gość
Mój szwagier często w żartach mówi, że w rodzinie nic nie ginie! :) ale u nas to tylko wygłupy, mieszkał z nami prawie 3 lata, mąż w delegacji był często, więcej czasu spędzałam z nim niż z mężem, ale do łóżka nigdy byśmy ze sobą nie poszli.

Gość gość
u nas tez były najpierw wygłupy :/ a związac się nie mozemy, rodzina by nas zlinczowała, on sam juz ma dwoje dzieci

Gość gość
Tak to jest jak się myśli p***a a nie głowa

Gość gość
i co nie powiesz mężowi? myślisz że to nie wjdzie? A grupa krwi? Konflikt serologiczny ? A jak dziecko będzie chorowac i będzie potrzebowało np. przeszczepu od rodziców?

Gość gość
jego dzieci są zdrowe, wiecczemu moje miało by być chore, napewno nic nie powiem, jak sie wyda, to potem bede sie martwić.

Gość gość
to że jego są zdrowe nie znaczy ze wasze bedzie zawsze zdrowe, moze zdazyc sie wypadek i co wtedy?

Gość gość
Teraz to sie chwalisz czy zalisz? Wspolczuje dziecku genow po 2 niemoralnych osobnikow...

Gość gość
nawet jesli zechce powiedziec męzowi, to jak to zrobić? hej, twoj brat to ojciec naszego dziecka;/??

jak się czujesz w roli worka na spermę nie swojego męża? brrrr :O jakim trzeba być pustakiem, żeby dać się zapłodnić gachowi :O

Gość jederman
Sytuacja nie jest godna pozazdroszenia. Wszystko jest dobrze ale do momentu gdy nie wejdą w grę emocje a za nie nie da sie odpowiedzieć a tym bardziej nad nimi panować. Teraz jest dobrze i możemy założyć, że szwagier raczej nie wygada się w sprawie Waszych romansów ale co jeśli w kłótni Twój Szwagier "wypomni" Twojemu Mężowi, że jest mało ogarnięty? A przecież o poważną kłótnię nie trudno zwlaszcza w rodzinie. Widzę, że lubisz życie na krawędzi i niewątpliwie własnie takie sobie zafundujesz

Gość jederman
I jeszcze jedno - nie kochasz Meża jeśli bzykasz się ze Szwagrem.

"kocham męża ale" no raczej nie kochasz... I co z tego, że jego dzieci są zdrowe? zawsze to jedno może być chore albo będzie jakiś wypadek i będzie potrzebna krew nerka? różnie w życiu bywa. W dzisiejszych czasach wyda się i dobrze, bo głupotę trzeba tępić.

Gość gość
no dzis mąż zażartował ze tak mało seksu a jednak sie udało... :/ pewnie jak emocje opadną zupelnie to zacznie się zastanawiać jakim cudem.

Gość gość
Jakiś czas temu zakładałam tu temat, że zakochałam się w szwagrze. I on i ja mamy dzieci z naszymi ex. Jesteśmy w trakcie rozwodów, mieszkamy razem z moim dzieckiem, mój "szwagier" walczy o prawa opieki nad dziećmi. Jesteśmy szczęśliwi choć jest bardzo ciężko.

Gość gość
ale tu to tylko seks, jakos sie nie widze z nim jako rodzina...to taka odskocznia,

Gość gość
ale co k***** dziecku powiedz? To twój ojciec i wujo !!!

17:24 to jest zupełnie inna sytuacja, nie porównuj się z autorką, która sama nie wie czego chce kocha męża i go zdradza, robi sobie dziecko ze szwagrem ale nie chce żeby się wydało, bo to tylko "odskocznia" no sorka.... ona moim zdaniem nie dorosła do seksu i do związku.

Gość gość
Moja matka zrobiła taki numer.Brat i mój ojciec do dziś o niczym nie wiedzą (ojciec podejrzewa). Ja dowiedziałam się przez przypadek.Mama gadała o tym z ciotką i usłyszałam to.Jak spytałam-potwierdziła. Nic nie mówię bo nie chcę bratu niszczyć życia.

Gość gość
co za problem ,maz dziecko chciał wiec będzie miał jedynie nie rozumiem tego ze skoro go kochasz to po co sypiasz z szwagrem, a szwagier....coz m dupczonko za free.....tylko niezły z niego brat co przyprawia rogi bratu

Gość gość
obieucje sobie ze niedługo to skoncze, tylko obawiam się ze wtedy moze zacząć się problem;/

Gość mandaryna12345
miałam podobnie, tzn nie sypiałam, ale mnie uwodzil, byłam na granicy, z mężem słabo było, a on taki uroczy. ale rozum wział góre

Gość gość
oczywiscie ze predzej czy pozniej to sie wyda a wtedy ucierpi dziecko. ja bym z czyms takim zyc nie mogla.zal mi twojego meza ktory bedzie kochal cudze dziecko, a wy bedziecie robic z niego idiote. kobieto ja bym cie chyba zabila jak bym sie o czyms takim dowiedziala.

Gość aleksandra ala la
Współczuję mężowi że ma taką ku rewkę . Może jeszcze teścia "obrobisz" Swoja drogą mąż powinien czerpać korzyści finansowe skoro taka puszczalska z ciebie. Jak można kogoś tak oszukiwać???