Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WIEKSZOSC PRODUKTOW Z BIEDRONKI JEST DOBREJ JAKOSCI MOJA MAMA PRACUJE W

Polecane posty

Gość gość

w wielkim zakladzie produkcyjnym spozywczym i jest tam odpowiedzialna za jakosc itd.i mowila mi ze szok jakie normy musza spelniac ich produkty..dla biedronki ciagle kontrole jakosci i biedronka nasyla kontrolerow nie ma szans przepuscic produktu jesli nie jest okey jakosciowo mama mowi ze biedronka to najgorsza siec bo tesco i inne dyskonty latwo [przyjmuja ich rzeczy a biedronka tragedia.. cholernie ciezko sie dostac do niej a wiadomo ze to dla zakladu wielka szansa i kasa bo zaklad zarabia ogromne pieniadze jak hurtem dla dyskontu sprzedaje swoje wyroby ludzie mowia ze produkty tam sa gorsze niz normalnie i jest osobna gorsza linia do biedronkowych rzeczy a to nieprawda...totana bzdura matka mi mowila ze nawet lepiej kupic z biedronki jakis produkt bo ciagle kontroluja jakosc.. takze nie bojcie sie tam kupowac jak cos

Gość gość
więc mówisz że w biedrze pracujesz i szef ci kazał to napisać?;-)

Gość gość
skoro sa te kontrole to czemu wszystkie te budrzetowki, moze oprocz twarogow smakuja jak niemyty przez miesiac wuj?

Gość gość
HAHAHA WIEDZIALAM ZE ZARAZ NAPISZE KTOS ZE PRACUJE W BIEDRONCE ALBO ZE TO REKLAMA... nie musicie wierzyc ale ja wiem swoje i dzieki matce kupuje tam bo tez tak myslalam zycie cale jak wy dopoki nie uswiadomila mnie matka nie polecam w biedrze natomiast kupowac rzeczy z worzywa jakichs typu przechowalnik do czosnku czy cos..wszystko z chin to jest..syf ale kefir tola pycha bo lowicz robi go dla biedry

Gość gość
juz nie wysilaj sie tak, po prostu matka cie nie kochala w dziecinstwie i teraz musisz jakos w swoich oczach podniesc jej wartosc, jako rodzicielki, no i tym samym spuszczasz sie nad kefirem dla meneli bo twoja stara chodzi w bialym czepku i wciska przycisk na fermentatorze, czy tam posuwa palete, a w pismie swietym jest napisana ze prawda nas wyzwoli, i twoja stara spod pregierzu biedronki rowniez!!!

Gość gość
reklama;-) i co tam jeszcze w biedrze ? może jakiś inny produkt zareklamujesz?

Gość gość
można jeszcze zapodać: słodycze - robi dla nich Wawel, woda gazowana i niegazowana - robi dla nich Żywiec, i często można się załapać na cieple bułeczki.

Gość gość
odgrzewane stare bułeczki, aczkolwiek sa ciepłe:-)

Gość gościówka 26
a mrożonki też są ok? kupuję warzywa na patelnię mroźna kraina:)

Gość gość
nie prawda, nie są stare. Są to zamrożone surowe bułki odmrażane i wypiekane bezpośrednio w sklepie. Wiele marketów z powodzeniem to praktykuje. Spróbuj odgrzać starą bułkę np. kajzerkę to zobaczysz co z nią będzie po ok. 15 minutach.

Gość gość
To kup w biedronie ciepłą kajzerkę, weź do domu i porównaj ze starą odgrzaną i nie pisz głupot. Na pewno w biedronce nie ma produktów najwyższej jakości ale nie jest to takie dziadostwo jak gdzie indziej, tylko trzeba wiedzieć co wybierać.

Gość gość
to samo! Nie wysilaj sie tak.Podwyżkę za to dostaniesz?:-)

Gość gość
właśnie że nie to samo! I nie pracuję w biedronie. A jak ci coś nie pasuje to się ciągnij.

Gość brokeninside81
mama dostanie podwyzkę?:-)

Gość gość
broken , a może twoje mamie pod latarnią ktoś dorzuci bonusowo piątaka za lizanie d**y.

Gość gość
no np. mieso mielone z biedronki za 5.50 jest bardzo dobre moim zdaniem a wszyscy mówią,że to syf, moja babcia kupuje z miesnego ttyle samo miesa za okolo 9-10zl i mi to nie smakuje !

Gość gość
gościówka26, jeżeli chodzi o mrożonki to bywa różnie. Jeśli są monotematyczne czyli np. szpinak, truskawki, itp. to ok., ale inaczej jest w przypadku mieszanek. Konkretnie pytasz o warzywa mrożone. Może ci się zdarzyć że będziesz miała w paczce 70-80% ziemniaków w stosunku do reszty, albo tyle samo marchewki i mało innych warzyw.

Gość gość
Jeju ludzie w biedronce są takie same produkty jak w sklepach tylko opakowanie jest inne i tańsze. Np soki sa z hortexa to co zla marka?? Woda z żywca czekolady z wedla itp juz nie udawajcie ze jesteście tacy luksusowi

Gość gość
jak debile chcą niech przepłacają

Gość gość
też pracuję w zakladzie ktory ostatnio robił coś dla biedronki - artykuł przemysłowy. ludzie ile przy tym nerwów, stresu, pracy, wszystko idealnie musiało byc, opakowania bez najmniejszego zagięcia, bo by nie przyjęli, co my przezyłyśmy - jest nie do opowiedzenia, a jak juz towar się znalazł w biedronce - poobrywane opakowania, towar poniszczony przez klientów...

Gość gość
dokladnie biedronka ma dobrej jakosci rzeczy maslo z mlekowity jest pyszne i pachnie jak maslo a nie jak syf wczesniej dla biedronki robil jagr maslo i wywalila go biedronka bo bylo chyba nie bardzo i teraz dali mlekovite

Gość gość
fakt masełko pyszne z biedrony jest..dobre są też jogurty,mięso (choć kupuje tylko schab) i ryby. soki i mleko,a także chemia..płyny do prania i płukania ,reczniki itp

Gość gość
zgadzam sie

Gość gość
Dobre płyny do prania? Nie powiedziałabym... Kłębuszek się jedynie pieni a ciuchy śmierdzą po nim jak nie wiem co :-(

Gość gość
boooze jak ktos cale zycie je syf i bieda bila po zoladku to nie piepszcoe,ze maslo jest pyszne,albo twarog.ty chyba gosciu nie jadles pysznego masla. i co z tego,ze zywiec robi wode a lowicz cos tam.muslicie ,ze to ten sam sklad co w niebiedronkowych prodoktach.coca cola tez jest tylko specjalnie prod.dla biedry i co ten sam smak ma co ta normalna nie z biedry oj nie nie czemu cola robi osobne linie produkcyjne tylko do biedry?pustaki myslcie!

Gość Czesławe
Przeczytaj skład i przestań p*******ć. :D

Gość gość
sklad to sobie sam przeczytaj debilu ktory wperdalasz syf z biedronki

Gość gość
no niestety dopoki polacy beda sie zachwycali tym s****wem doputy wszelkie odrzuty z tasm produkcyjnych calej europy beda szly na nasz rynek, bo po co cos lepszego skoro polski konsument szczesliwy, popije wodka, zagryzie sledzikiem, przepali i wszystko smakuje dosko:D

Gość gość
no a jaki ma miec smak coca cola jak nie coca coli?;D

Gość gość
moja mama jest technologiem zywienia w łowiczu i sama mowila ze masakra co sie dzieje jak biedronka chce ich produkt wprowadzic takie kontrole ze nie wyrabiaja ciagle inspektorow swoich nasyla biedronka i jakosc bada najwiecej stresu ma mama moja wtedy jak idzie produkcje dla biedronki bo musi nadzorowac na produkcji wszystko dokladnie wierze matce a nie wam ta sama linia jest produkcyjna ale etykietowanie inne bo dla biedronki specjalne biedronkowe