Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościunka333

ciągle chce mi się kochać

Polecane posty

Gość gościunka333

Zawsze lubiłam seks, ogólnie mam wysokie libido a odkąd jestem ze swoim obecnym - lubię jeszcze bardziej. Jestem bardzo zmienna: czasem delikatnie, czasem bardzo ostro ale zwykle mogę na dobę maksymalnie 3 - 4 razy bo potem 'wysiadam' nie mam siły itd bo lubimy się kochać długooo. Ale ostatnio - o rany. Wykończyłam mojego faceta. W czasie doby kochaliśmy się 6 razy (jeśli chodzi o pełny stosunek), do tego pomiędzy dochodziło bawienie się mną, paluszki itd bo ciągle było mi mało i mało. Nie wiem co się dzieje. Jestem dziś cała obolała bo dobę spędziliśmy, nie na ostrym, a na brutalnym seksie ale ja wciąż chcę jeszcze! Nie mogę na tyłku usiedzieć.. :/ I ciągle jestem fizycznie gotowa. Czy ktoś może wiedzieć z czego to wynika? Tak z dnia na dzień moja fizjologia daje rade? Może ktoś wie czym taki skok libido może być spowodowany?

Gość Hauabauua
Nie wiem czym to jest spowodowane ale mam to samo ;)

Gość gość
ile masz lat prukwo?

Gość gościunka333
Bawiliśmy się niemal pół dnia w brutalny seks, brak odmowy, rób co każe itd. No cudownie, bardzo lubię. Ale teraz osiągnęliśmy nasz szczyt, do tej pory nikt się ze mną aż tak brutalnie nie kochał. I znam swoją fizjologię i wiem, że po 2 takich (a nawet nie aż tak ostrych) razach bym już nie mogla. Ale nie tym razem! 6 razy i jeszcze ze 3 palcówki, minetka itd. Skąd to?

Gość gość
Rosną ci jaja poprostu

Gość gościunka333
lat mam 22 (nie wiem czy to ma znaczenie) mój facet 30

Gość gościunka333
Jaka może być przyczyna takiego stanu rzeczy?

Gość gość
przyczyną może być brak dziewczyny i burza chłopięcych hormonów

Gość gościunka333
Jestem kobietą ośle :p

Gość gość
jesteś kobietą? i tak ci nie wierze, dawaj fotke z datą dzisiejszej gazety w rękach

Gość gościunka333
Jak nie umiesz pomóc, doradzić to się proszę nie wtrącaj i nie rób głupich teorii? Co takie nieprawdopodobne, że kobieta w stałym związku tak lubi seks? Błagam..