Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIESZCZESNY

BRAK SEKSU

Polecane posty

Gość NIESZCZESNY

Witam mam wielki problem Jestem z moja Sliczna kobieta juz 12 lat od paru lat poprostu wysiadam psycha mi siada nie jestem jakims Super pisarzem i nie uzywam jezyka polskiego oststnio za bardzo gdyrz siedze za granica polski od 10 lat a wiec bledy i reszte glupot prosze olac Problem jest taki mam 29l i mam strasznie wielkie zapotrzebowanie na sex i to nie zwyle smieszne bara bara tylko porzadny sex a moja partnerka nie raczej no nie potrzebuje go wcale dodam ze sex jest moze 2 razy na miesiac Szczeze powiem ze wstydem że onanizuje sie nieraz nawet z 10 razy w tygodniu z czym czuje sie strasznie zle kobiete mam sloczna rozmoar 8-10 cudo poprostu A wiec jezeli jest sex to jest tylko przy zgaszonym swietle pod koldra i najlepiej tak cicho jak tylko mozna nieraz nawet zastanawiam sie czy ona nie zasnela poprostu czuje sie jak idiota Wczesniej wszystko wibratory ogolnie trujkacik nieraz poprostu cod miod teraz ona jest jak kamien zero uczucia poprostu zimny trup nieraz kiedy mi sie juz tak chce ze poprostu nieraz nie potrafie wytrzymac i o wszystko sie czepiam Widzie ze to zauwaza i moze nawrt jest skora sie pobzykac co ja odbieram Jak cos w stylu dam mu bo sie czepia i poprostu nie moge wtedy jak zaczynam myslec ze bedzie znowu pod koldra i po ciemku to mnie boli zoladek normalnie Moja bierze tabletki anty juz dosc dlugo kiedys kiedy przestala na troche wszystko bylo jak w niebie cudownie ostatnio ja namawiam aby przestala brac ale ona niechce juz niemoge naprawde odbija mi strasznie sie czuje Kocham ja bardzo i niechcem Jej zdradzac nie poto mam ja taka sliczna aby isc na bok co uwazam za debilizm ogolnie bo nie na tym to polega Dla mnie jesli chodzi o sex ktory wyglada tak jak ten nasz teraz to smiec nie uznaje sexu jako wloz wyjmij i tak przez 20 min i ok juz koniec Ja lubie oral anal zabawki i wszystko poprostu troche stekow i no co tu mam mowoc Sex a nie sexik Dziewczyny co robic jak ja namowic na odstawienie tabletek niewiem co robic poprostu umieram powoli !!!!

są jakieś suplementy, które niwelują takie skutki uboczne przy stosowaniu antykoncepcji. Trzeba sięgnąć porady ginekologa ;)