Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkaaa0101

tycie po hormonach

Polecane posty

Gość olkaaa0101

dziewczyny zawsze bylam szczupla mimo , ze jadlam sporo a odkad lecze nieplodnosc, biore mase hormonow, przytylam 8-10 kg, z 50 do 60, mam bardzo duzy brzuch, jem jak dawniej a nawet zdrowiej, myslicie ze to od tych hormonow? moze ktoras z Was tez tak miala? odzyskalyscie figure?

Gość gość
ja c***owiem tak parę lat zaczełam brać harmonet tabl anty ważyłam 52 kg byłam po pierwszym porodzie w ciągu 15 mies przytyłam 10 kg,zrobiłam badania rzuciłam w cholerę te tabletki wróciłam w 5 mies do swojej wagi i tak było 7 lat ,zaszłam w drugą ciążę ,zachodząc w ciąże ważyłam równo 52 kg w czasie ciąży przytyłam 8,5kg ,po porodzie zgubiłam 10 kg ,zaczęłam karmić i brać cerazette waga moja przez okres 17 mies wynosiła 50-51 kg po karmieniu zaczęłam brać naraye ,przyjmuje je prawie 2 lata waże 65-66 kg ,czekam do ostatniej tab czyli mam tydzien rzucam to w diabły ,bo nie objadam się ,nie pije słodkich soków ,napoi a czuje się balon ,do tego jeżdżę cały czas na rowerze do pracy kawałek mam ,a waga stoi nic ani drgnie .