Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cechy silnej pięknej kobiety szukającej silnego mężczyzny

Polecane posty

Gość gość

..piękna , zielonooka, ruda , nadinteligentna , waleczna, kierująca swymi emocjami, urzekająca .....na początek .... to tylko tyle..może trochę przerysowałem.....CO dalej? dopiszcie dziewczyny

Gość PieRDOS
lubi anal

Gość gość
silny mężczyzna to za mało. Ma być silny, mega atrakcyjny, super bogaty, powyżej 190 cm wzrostu cdn

Gość gość
...pytane jest serio ....dewiantom dzięki...powiedziałeś jak cie stać...główka boli?

Gość gość
ok taki jest....pytanie dotyczy cech kobiety prawdziwie silnej

Gość gość
taka kobieta wchodzi na silownie naklada sobie 80kg na sztange i prosi najblizszego koksika o asekuracje

Gość bluelake
wiedzaca czego chce znajaca swoja wartosc dojrzala jest soba, nie idzie za tlumem nie piszczy jak debilka na wodok myszy lub pajaka itp. itd.

Gość gość
...nie chodzi o siłę fizyczną kobiety....mało kto wie co to siła kobiecości?

Gość gość
ooooooooo bluelake oooooo!!! bobrze

Gość Pejsaty_Tate
Wyciska 120 kg na klatę

Gość gość
nie rozumiem ty jesteś taka jak opisujesz: ruda, zielonooka bla bla...?

Gość gość
Przeczytaj kto pisze w pierwszym wpisie uwaznie

Gość bluelake
to niekonczaca sie lista nie peszy sie z powodu niewybrednych komentarzy potrafi na wszystko inteligentnie odpowiedziec jej hobby to nie zakupy, solarka, smsy i ploty nie ulega debilnym trendom w modzie nie daje sie zmanipulowac doskonale radzi sobie sama, nie szuka desperacko faceta cdn jak mi sie cos przypomni

Gość gość
dzięki.......wpadnę za chwilę

Gość gość
dobra nie zauważyłam ale nadal nie rozumiem o co ci chodzi. nie umiesz się wypowiedzieć logicznie? czy chcesz wiedzieć czy nadajesz się dla tego typu urodowego kobiety i wypuszczasz "race" ?

Gość gość
...temat nie jest ,,racą,,..pytanie jest autentyczne i zwracam uwagę że nie chodzi o kwestię fascynacji urodą bo jeszcze mogę dopisać ,,obfitych kształtów i ,,mlecznobiała skóra,,... ...piękno jest przede wszystkim w cechach które determinują siłę prawdziwej kobiecości teraz można to przełożyć tak że rozczochrana spocona w worku po kartoflach a emanująca pięknem in statu nascendi

Gość bluelake
a po co zadajesz takie pytanie? nie wiesz?

Gość gość
..to co ja wiem to jest subiektywne.....konfrontacja coś zaczyna weryfikować lub okreslać

ostatnio jest jakaś moda na rude bohaterki... Co do charakteru: silna kobieta to taka, której nic nie złamie, która nie siada i nie płacze jak coś jest nie tak i nie boi się mówić wprost o tym co jej się nie podoba czy ją martwi. Ma w sobie dużo determinacji i nie polega na innych.

Gość bluelake
no to bedziesz mial wizje silnej kobiety z punktu widzenia kobiety, jesli o to Ci chodzi :)

Gość bluelake
silna kobieta potrzebuje silnego faceta, slaby bedzie ja tylko irytowal. takiego, ktory nie tylko przytuli i pocaluje ale tez da konstruktywna rade, krytyke, potrzasnie jak trzeba. i taka kobieta to doceni a nie walnie focha.

Gość gość
...napisałem ruda silna etc bo cechy te wyróżniają ją z tłumu przeciętnośc***ojmowania silna piękna tralalala... budzą mieszane uczucia jeśli nie lęk... ... jeśli jest silna to będzie umiała poczekać np na postawione przez siebie pytanie i nie przerywając wysłucha odpowiedzi? bez okazywania zniecierpliwienia?

Niekoniecznie, niecierpliwość to już inna cecha charakteru. Można być bardzo wytrzymałym psychicznie, ale być jedną z tych osób które nie lubią przeciągać niepotrzebnie rozmów.

Gość bluelake
oczywiscie, moze czekac nawet pare dni na odpowiedz. a jak odpowiedzi nie ma to nie zapyta po raz drugi. nie bedzie sie powtarzac.

Gość gość
nadal nie pojmuje do czego zmierzasz. wypowiem się może co dla mnie oznacza bycie silna kobietą. silna kobieta to matka samotnie wychowujaca dzicko/dzici. silna kobieta to ta, która twa przy swoim mężczyźnie/dzicku pomimo jego kalectwa, utraty pracy, choroby inne. silna kobieta to kobieta wierna swoim ideałom, zasadom, samej sobie i swojemu mężczyźnie. silna kobieta buduje atmoswere swojego domu a miłością i cierpliwoscia egekwuje by ludzie i domownicy trzymali się zdrowych zasad i idei w miare rozsądku. kiedy konczy się siła silnej kobiety, wtedy ona potrzebuje silnego mężczyzny a ten powinien być wierny, pracowity, rozsądny, systematyczny i ją kochać

Gość gość
ps. a kobiecość to nie tylko wygląd a charakter, sposób w jaki się porusza, jak mówi, jak zagospodarowuje swoją przestrzeń serca, umysłu i otoczenia.

Gość gość
...brawo oja...! szacunek ...natomiast - poczeka na odpowiedź chodziło mi teraz w trakcie rozmowy ...bo jednak ,,rude,, są za szybkie często.

ale jak w trakcie rozmowy - ktoś zadaje pytanie i trwa niezręczna cisza kiedy ty zastanawiasz się nad odpowiedzią?

Gość gość
14 10 - zaczynamy dochodzić do istoty pierwiastka kobiecości ...mówimy o czymś co jest a nie widać..można to jedynie odczuwać ... i teraz -poddać się temu? otoczyć wsparciem i opieką? troską? czy silna kobiecość tego potrzebuje? czego potrzebuje silna kobiecość

Gość gość
Moorland - bo chcę odpowiedzieć roztropnie? albo rozmowa dotyczy czegoś co jest ważne?