Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisałam powieść ale nie wiem czy wyslac do wydawnictwa

Polecane posty

Gość gość

Ksiazke o pastorze parafii ktorego zona ma romans z mlodszym o 20 lat wiezniem ktory przyjechal do nich na prace spoleczne, jest jeszcze corka proboszcza ktora ma romans z wikarym i zachodzi w niechciana ciaze a ma 18 lat. No i jest jeszcze syn ktory cpa i jest stalym gosciem lokalnej prostytutki...

Gość gość
Tylko Wielebny zyje w nieswiadomosci co dzieje sie z jego rodzina i zaskoczony dostaje pozew rozwodowy.

Gość gość
Cała parafia zgorszona niemoralną Pastorówna i reszta rodziny duchownego i podbuntowana przez przewodnicza rady parafialnej przestaja chodzic na nabozenstwa.

Gość Nannetta
O matko jakas sodomia i gomoria jeszcze Proboszczowi moglas podeslac jakas kochanke na bok zone organisty na przyklad.

Gość fffd
A wyślij, najwyżej ci odrzucą.

Gość gość
Nudy

Gość gość
to napisz ciekawsza :) Nie wszystkie sa o mafiach porwaniach i wybuchach :)

Gość gość
nie o to chodzi, ale u Ciebie same romanse, żadnego czegoś hm żeby to było w jakimś specyficznym miejscu albo czasie

Gość gość
Co masz na mysli? Moze tak to przedstawilam, ale ksiazka nie sklada sie w calosci z romansow i seksu :) Sa tez inne sceny

Gość gość
twoja powiesc z pewnoscia zostanie bestsellerem, a na jej podstawie nakreca porywajaca telenowele :classic_cool: 🖐️ nie moge sie doczekac premiery :classic_cool:🖐️

Gość gość
Skoro na podstawie Domu Nad Rozlewiskiem napisali to nei zdziwilabym sie jakbym dostala telefon :)

Gość gość
Ja napisałem wydałem i nie żałuję swojej decyzji. 1 powieść na rok. Obecnie pracuję nad czwartą. Jeżeli czujesz że to co napisałaś ma szansę na rozkwit nie wahaj się ani sekundy dłużej. Musisz być pewna siebie oraz samokrytyczna. Ja na cafeterii na przykład zaczerpuję weny. Te forum działa na mnie jak rozrusznik dlatego tu przesiaduję , a jestem od początków kafeterii. Wypisuję różne prowokacje i najczęściej są to tematy wielostronowe. Topie też radzę sprawdzić się w prowokacjach różnego typu. Wtedy nabierzesz chęci i być może dostrzeżesz w swoim tekście wady których nie widziałaś wcześniej. Ja notorycznie widuję wady. Poprawiam je ale ile można. W końcu to się nudzi. Życzę szczęścia i powodzenia na drodze sukcesów. Napisanie powieści która wyszła na światło dzienne to piękna sprawa. A każda krytyka smakuje jak jabłko.