Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze zorganizować mojej żonie znów wigilie bo zaczęła być chamska i wulgarna

Polecane posty

Gość gość

Tak jak Paździoch w Kiepskich :O

Gość gość
widocznie ma powody, dlugie obcowanie dwu osob sprawia, ze upodabniaja sie do siebie

Gość Łona jest Aniołem
ja w odroznieniu od innych trzymam lapki przy sobie :) gdy sie obcuje jednak z zawodowzmi chamidlami przez kilka lat to mimo wszzstko mozna zaobserwowac zmeczenie materialu ....ocyzwiscie to moja wina :classic_cool:

Gość inna teoria na zawołanies
swój do swego ciągnie a potem : w innych najbardziej drażnią nas te same własne cechy które mamy

Gość Łona jest Aniołem
ciagnie mnie obecnie tylko w jednzm kierunku :)

Gość inna teoria na zawołanies
sumując : autor to wulgarny cham i powtarzając teorie : swój do swego ciągnie gdziekolwiek ciagnie i tak w kolo.....

Gość Łona jest Aniołem
jest jeszcze jedna roznica ...nawet gdy zirytowany wieloletnim gnojeniem mojej osoby powiem cos komus przykrego ...patrz kiszki... ...trapi mnie to bardziej i dluzej niz gnoja ktoremu czasem sie nalezalo ,dla chama to i tak tylko jednak bedzie oznaka slabosci ktora nalezy wzkorzyzstac ....podsumowujac z innej beczki Only Łona :)

Gość gość
to Ty jesteś autorem tematu "Łona..'? raczej jesteś jak ta Łona o ktorej piszesz 'naj' in plus pod każdym wzgledem, czyli krażysz gdzies po egipskich ciemnościach kolego ,nie ma to jak samouwielbienie i samozadowolenie z siebie

Gość gość
dziś większość kobiet jest chamskich i wulgarnych szczególnie te po 1989 roku

Gość gość
spoko, poszlysmy w slady facetow, oni sa chamami i zwyrolami od zarania dziejow,musimy przeciez bronic dziec**przed wami

Gość gość
Łona...zycze Tobie tej fajnej Łonej :)

Gość Łona jest Aniołem
Jestem bardzo niedoskonaly ale staram sie w innych ludziach rownie zawodnych i niedoskonalzch szukac pieknych cech i do nich sie odwolywac ...Mozesz to powiedziec o sobie ? :)

Gość Łona jest Aniołem
To byla odp na ........to Ty jesteś autorem tematu "Łona..'? raczej jesteś jak ta Łona o ktorej piszesz 'naj' in plus pod każdym wzgledem, czyli krażysz gdzies po egipskich ciemnościach kolego ,nie ma to jak samouwielbienie i samozadowolenie z siebie

Gość gość
no ale jesli łona jezd fajna i podoba sie łonemu to nie jezd taki niedoskonały bo tez jest fajny

Gość gość
Twoje życie jest tego dowodem "Łona.."? bo o sobie można pisac piękne poematy a nie wiem kim jesteś, co robisz.o sobie tez wiele zacnych słow mogę napisać i co z tego? jeśli jestes autorem tematu to sam sobie przeczysz pisząc w ten sposób o żonie, Łona jest naj wg tego faceta o gustach się nie dyskutuje, oboje mogą byc niefajni wgf innych

Gość gość
gość spoko, poszlysmy w slady facetow, oni sa chamami i zwyrolami od zarania dziejow,musimy przeciez bronic dziec**przed wami x Pewnie tym będziesz również tłumaczyła pedofilię wśród kobiet i wszystko co zrobicie złego/

Gość gość
szkoda, że dobrych rzeczy nie możecie przejąć po mężczyznach jak pracowitość, odpowiedzialność, słowność, wierność, porządność itd.

Gość gość
twój problem, że takie wybierasz

Gość gość
Takie jest pokolenie kobiet nie ma w czym wybierać. Właśnie z tego powodu spokojni, niepijący, kulturalni itp. faceci są uważani za ciepłe kluchy.