Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygląd faceta

Polecane posty

Gość gość

Hej, zaczęłam się spotykać z facetem, wogóle jest super. Jedno mnie tylko zastanawia... ja jestem dość pulchna, tutaj dużapupcia zgrabnenogi,brzuszek też jest, a on to jest chudzinką że szok... Czy nie będzie to wygladac dziwnie jesli w przyszłości się zwiążemy a już o tym była mowa. Nie chodzi mi tutaj o poglądy co ja wole czy to co on woli. Ale o wygląd... ja kobieta pulchna i on taki chudy. Ma to sens? P.S. Ważę 75 kilogramów a on może z 60...

Gość gość
Ja mam 159 cm a on 191

Gość o kurda troche mnie zatkało
Jak uzależniasz swoje życie prywatne i to kogo chcesz kochać od opinii ludzi to może warto temat zostawić na jakiś czas i odrobić lekcje na poniedziałek? ;)

Gość gość
Ja przy nim się dobrze czuję. Ale nie kocham swojego ciała.. I tak mi aż dziwnie, że on chce się ze mną spotykać, i mysli bardzo powaznie o naszej znajomośći. Nie chce układać sobie życia z opinii ludzi jesczze z internetu. Tylko potrzebuje opinii czy znacie takie związki, gdzie kobieta jest przy kości a facet chudzinką jest.

Gość ukraść księcia
to anorektyk chyba jakis :D

Gość gość
Moj ma 178cm/72kg i jest bardzo szczuply wiec twoj wazy co najmniej 80 (chyba ze rseczywiscie anorektyk)

Gość gość
A skoro nie kochasz swojego ciala to je zmien wystarczy te -10kg. zacznij od 60min szybkich spacerow

Gość gość
autorko nie dziel skory na niedźwiedziu, on ci sie nawet nie oswiadczyl, a ty juz myslisz, że on w tobie taki zakochany że hoho, wiesz faceci dobrze sie maskują

Gość gość
Dorwałaś wypasacza.