Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudyna898

Musze schudnąć

Polecane posty

Gość Klaudyna898

Hej dziewczyny. Zamierzam od jutra rozpocząć dietę. Musze sporo schudnąć w jak najszybszym czasie. A jak wiadomo razem raźniej, lepiej, większa motywacja. Zapraszam do przyłączania się, żeby móc się wpierać, chwalić wynikami i rezultatami. P.S Może znajdzie sie ktoś z Białegostoku?

Gość gośćwwa
Ja nie jestem z białego stoku,ale też chcę schudnąć,a przede wszystkim wrócić do ćwiczeń. Ile zamierzasz zrzucić?

Gość Klaudyna898
z 15 kg chce schudnąć. Już raz schudłam 12 kg, ale to było w tamtym roku i znowu wróciłam do starej wagi. Dlatego znowu musze wziąć się za siebie. A Ty ile chciałabyś schudnąć?

Gość gośćwwa
Białegostoku* bo zaraz się ktoś czepi :P

Gość gośćwwa
Nie wiem ile teraz waże, ale chciałabym wrócić do swoich 48kg, jak będzie 50 to też ok. Nie mam dużo do zrzucenia, jakieś 5 kg, ale cholernie ciężko mi to idze, poza tym dawno nie ćwiczyłam i moje ciało pozostawia wiele do życzenia. Chciałabym chudnąć minimum 2 kg miesięcznie,ale też nie przesadzać, bo znowu efekty będą krótkotrwałe. Jaką dietę zamierzasz stosować? bo ja już wiele przerobiłam i chyba tym razem wybiorę low carb :)

Gość Klaudyna898
Ja zawsze sama układałam sobie diety. Troche białka, zeby mieć energie i nie tracić mięśni i dużo warzyw i owoców. Nie stosuje innych diet bo wiem, że to co sama sobie opracuje przynosi efekty. Oczywiście bardzo dużo ruc*****a też ostatnio przestałam ćwiczyć, spadła mi kondycja i ogólnie z poczatku będzie ciężko wrócić do formy, ale zamierzam się pomęczyć i ok. w ciągu 3 miesięcy osiągnąć swój cel.

Gość gość
polecam nowy ranking środków na odchudzanie rankingtableteknaodchudzanie(kropka)pl, do tego warto się zdrowo odżywiać i jak najwięcej ruszać, efekt murowany

Gość gość
Kaludyna, a dlaczego chcesz schudnac? Jaka masz motywacje?

Gość gość
klaudyna mozesz podac jakis przyklad co jesz na zly dzien?

Gość gość
Koniecznie wykluczyć cukier i słodycze. Przeczytajcie sobie artykuł o tym: http://www.wykop.pl/ramka/1065489/na-100-schudniesz-praktyka-potwierdzila-zadne-wciskanie-diety-cud/ Dodatkowo polecam sprawdzony na swojej skórze naturalny suplement slimcea - świetnie wspomaga odchudzanie. Pamiętaj też o codziennym ruchu i o tym że spalanie tłuszczu podczas ruchu zaczyna się dopiero po 30 min.