Gość Kasia65 Napisano Styczeń 3, 2014 Na pewnym forum społecznościowym podobno \"moja koleżanka\" bo tak się podaje opisała moją trudną sytuację z pracownikami,trudną sytuację finansową chodz nie do końca prawdziwą,problemy z ZUS-em,US-em itd. Niby w dobrej wierze podała nazwę firmy, całą historię firmy,gdzie się mieściła i mieści jeśli chodzi o pracowników owszem problemy były ludzie pracujący kilka godzin czy parę dni żądali stawek o których była mowa dla pracowników umiejących już wykonywać produkcję \"na gotowo\". Sprawa nie znalazła poparcia w PIP-ie a kontrola trwała 3-msce jak również nikt nie zaskarżył sprawy do sądu o okradzenie z wypłaty bo taki post też wywiązał się w toku rozpoczętej przez moją niby koleżankę dyskusji. Jeśli chodzi o tę koleżankę nie mam pojęcia kto to może być myślę,że to jakaś zemsta umyślna chcąca mnie pogrążyć i wydać negatywną opinię o całej firmie. Proszę o odpowiedz czy jest dopuszczalne takie postępowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach