Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chory psychicznie kto mi pomoze

Polecane posty

Gość gość

co mam zrobic jak czuje sie chory psychicznie? mam 21 lat a czuje ze w mojej glowie jest zle. mialem zle dziecinstwo mama wyzywala mnie jak bylem maly ze jestem p******* ze ejstem cwelem zjebem itp i a tato pil cale moje dziecinstwo wiec caly czas awantury. mam podejrzenia ze wszyscy sie ze mnie smieja wszyscy chca mnie oszukac.boje sie jezdzic na studia bo mysle ze napewno ktos mi dzisiaj dokuczy.boje sie ze jakas dziewczyna do mnie podejdzie a jestem bardzo nie smialy co bardzo czesto wykorzystuja. nie wierze ze dziewczyna mnie kocha tylko ze jest ze mna bo jestem frajerem i ona sie mna bawi. jestem niedowartosciowany. koledzy sie ze mnie nabijaja chociarz nic im nie robie nie zaczepiam ich. caly czas mysle o innej dziewczynie ktora mnie kokietowala i jak mnie w sobie rozkochala to rzucila. nie moge zasypiac cale noce nie spie i mysle kto znowu chce mnie oszukac i jak. mam wrazenie ze brat mnie obgaduje. mysle o samobojstwie. czy jest jakis sposob zeby ktos mi pomogl? dodam ze jak mialem okolo 16 lat to pomimo tego dziecinstwa mialem pelno kolegow ,podobalem sie dziewczyna, wszystko bylo wporzadku a wrecz myslalem ze mam lepiej niz inni. CO MAM ZROBIC KAZDY DZIEN JEST DLA MNIE CIEZKI

Gość gość
psychiatra idioto

Gość gość
ale co on mi moze powiedziec. co mi da leki. ja chce zyc czuc sie jak kiedys. o niczym nie myslec.

Gość gość
wlasnie na tym leki polegaja, tak ci sie spodoba, ze jeszcze sie uzaleznisz od nich

Gość gość
jestem uzalezniony od masturbacji. i nigdy nie spalem z moja dziewczyna.zawsze pytala czemu nie chce z nia sie kochac bawic a mi poprostu bylo ciezko wytrzymac 1 dnia bez masturbacji. wolalbym byc cpunem ale zyc bawic sie smiac ****** dziewczyny za przeproszeniem.

Gość gośćwwa
Idz do psychiatry,też się wybieram :P skąd jesteś?

Gość gość
ale jak sie uzalenie od lekow? to dobre uzaleznienie czy zle jak kazde

Gość gośćwwa
Da Ci leki,ale nie jest powiedziane,że będziesz brał je całe życie, mogą pomóc Ci wrócić do normalnego stanu, mógłbyś spróbować też psychoterapii.

Gość gość
wroclaw i czasami w warszawie bywam

Gość gość
oj Przemek,Przemek..........

Gość gość
czasami myslalem ze kazdy ma takie cos jak ja ale z czasem zauwazylem ze bardzo zamykam sie w sobie i nawet jezeli inni moze nie sa szczesliwi na jakich wygladaja to przynajmniej normalnie zyja kochaja sie rozmawiaja smieja .z czasem poczulem ze zabardzo odbiegam od innych ludzi zeby to co mi dolega bylo normalne

Gość gośćwwa
We Wrocławiu nic Ci nie doradzę, a Wawie jest szpital i poradnia na Nowowiejskiej, dobrzy lekarze i nie musiałbyś płacić.

Gość gość
Zycie depcze wyobraznie. Najlepszy lekarz to zmienic sposob myslenia . Tez tak mialem ale , sam ztego wyazedlem .. chyba

Gość gość
nie przejmuj sie to na spoko jestem psychiczna i dobrze mi z tym tak przecie no tak jest byc moze w ogole sie 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gośćwwa
gość z 17:26, co Ci było i jak zmieniłeś swój sposób myślenia, bo mi to kiepsko wychodzi?

Gość gość
jak z tego sam wyszedles?