Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartinho

Jak odzyskać byłą dziewczyne

Polecane posty

Gość Bartinho

Witam dokładnie rok temu straciłem dziewczyne którą strasznie kochałem i kocham nadal, bylismy ze sobą krótko ale ja wiem że to jest ta dziewczyna z którą chce być całe życie nie zdawałem sobie sprawy jak ona dla mnie wiele znaczy , mysle o niej i strasznie za nią tesknie. Straciłem ją z mojego powodu pokłóciłem sie z nia pojechałem na dyskoteke wiadomo co dzieje sie na dyskotekach, dodam że mam problem z tym gdy wypije wtedy całkowicie przestaje myśleć i robie głupoty w tej chwili już jest inaczej staram sie byc bardziej rozsądny myśleć i zachwowywać tak jak należy , nigdy nie przestałem jej kochać. Po pewnym czasie nauczyłem sie z tym żyć i przyzwaczaiłem do tej sytuacji nie pisałem do niej nic nie spotykaliśmy sie . Z jej rodzina mam dobry kontakt spotykam sie regularnie z jej bratem ojcem gdzieś wychodzimy imprezy itp.Chciałbym ją odzyskać tylko jak to zrobić? ostatnio gdy byłem u jej rodziny zauważyłem żę inaczej zaczyna mnie postrzegać gdy siedzielismy przy stole i rozmawialiśmy z jej rodziną i przyjaciółmi wszyscy smialismy sie itp spojrzała na mnie i tak jakby sie zastanawiała i myslała. Dzień wczesniej do mnie zadzwoniła i chciała żebym przyjechał do nich nawet , czy to znaczy że chce dać mi szanse ? i zrozumiała że ja ja nprawde kocham i coś dla niej znacze ?