Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet może zakochac sie w dziewczynie OD DRUGIEGO WEJRZENIA

Polecane posty

Gość gość

Mam tu na myśli sytuację: ona- zwykła przeciętna dziewczyna, koleżanka, bardzo miła i fajna. Po paru spotkaniach okazuje sie, że jej charakter jest naprawdę świetny. Czy jest możliwe, że facet zakocha się w takiej kobiecie bez pierwszego efektu "WOW"???

Gość gość
myslę, że to możliwe. Znam parę takich przypadków, gdzie początkowo niezapowiadająca się znajomość skończyła się wielką miłością

Gość gość
Spotkalismy się 2 razy. Mówił, że mu się spodobałam. Spędziliśmy razem dwa wspaniałe wieczory. Chciał numer telefonu. Nie pisze i nie dzwoni. Chyba nie chce ode mnie niczego więcej. No trudno. przezyję

Gość prawictwo pospolite128
może sie zakochać nawet od dziesiatego wejrzenia

Gość gość
Sorry, ale nie wierzę w żadną miłość. laska mu się podoba- co najwyzej jej pożąda. Są w związku? okey, ale przy każdej lepszej okazji kiedy ana dziewczyna jest ladniejsza leci do niej z językiem na brodzie. dlatego wole być sama. każdy facet działa w ten sam sposob

Gość karmelki truskawkowe
nawet od dwudziestego pytanie czy ja jeszcze znajdzie w miejscu gdzie ja zostawil 🖐️

Gość blondass86
dzisiaj ludzie nie rozróżniają miłości, od pożądania. Nie można zakochać się o spojrzenia. Prawdziwa miłość, to jest dopiero po kilku latach spędzonych, jak możesz na kimś polegać, ktoś kto był w trudnych czasach przy tobie, wspierał i pomagał. Miłość jak jest sielanka, to każdy tak może mówić.

Gość gość
Myślę,że można, ja poznawałam różnych facetów, opakowanie to było jedno a charakter drugie - ten sam chhłopak mógłby mnie rozkochać albo wydać się nieciekawy w zależnosci od swojego wnetrza :)

Gość gość
OKey, nie chciał mnie- jego strata. jakoś sobie z tym poradze i zrobię wszystko, żeby ża lował swojej decyzji, ale będzie już za późno. Mam swój honor. Wiem, że spotkam go jeszcze nie raz. To znajomy mojego dobrego kumpla. Jeszcze mu pokażę :)