Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile KOSZUL do porodu i na później

Polecane posty

Gość gość

Chcę kupić koszule do porodu i karmienia. Ile takich koszul będzie mi potrzeba?

Gość gość
Ja miałam 3. Jedna miała być tylko do porodu a później do śmieci ale nie było z nią tak źle jak myślałam i została :)

Gość MamaKubusia2013
ja nie miałam koszuli do porodu, kupiłam ale okazało się że będę miała cesarkę. Ja miałam 2 w szpitalu z tym, że codziennie miałam przywiezioną świeżą i wypraną.

Gość gość
do porodu 1 po porodzie z 2 i do domu 1 plus te co zostaną po porodzie. Więc w domu zostaną dwie albo 3 bo po porodzie też może się jeszcze pobrudzić.

Gość gość
do porodu miałam 3, 1 na poród, dwie po, po jednej na każdy dzień. W domu tylko piżama.

Gość gość
moja spokojnie się wyprala po porodzie a mąż pral ;-) na potem możesz mieć normalną pizame lub spodnie i jakiś top czy t shirt też jest wygodnie karmic

Gość gość
miałam planowane cc więc nie była mi koszula potrzebna do porodu ale i tak miałam 3 koszule na później i 3 się przedało bo pierwszego dnia jedna cała od krwi wybrudziłam wiec załozyłam drugą a trzecia drugiego dnia. Ja wyszłam po 2 dobach do domu.

Gość gość
Do porodu najlepiej męski tshirt ledwo za tyłek, potem wyrzucisz i masz spokój. Moja koszula była cała od krwi (np. siknęło krwią przy przecinaniu pępowiny); PO porodzie przebierałam koszule 2-3 razy na dzień (mleko,krew,poooot) ale był upał. Koszule miałam 3 ale je prali na bieżąco..

Gość gość
Ja mialam 3 i jedna pizame ze spodniami, codziennie mi maz zabierał brudna i przywoził czystą aje ja tydzień lezalam