Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba bez gustuuu

Pomóżcie wybrać mi panele do pokoju

Polecane posty

Gość baba bez gustuuu

jutro jadę po panele ale nie mam pojęcia jakie kupić aby pasowały mi do mebli meble mam ciemno jasne stolik ławę drewno przy fotelach jest ciemne meblościanka ma jasne drzwiczki a łożko jest ciemno brązowe pokój ma 4m x4m mi osobiście podobają się panele ciemne ale raczej nie będą pasować jak myślicie ? jakie mogą pasować ?

Gość gość
pokój 4x4 to małe pomieszczenie.. Postaw raczej na rozświetlenie wnętrza poprzez jasną podłogę.

Gość ex_debill_znowu_po
boszsz

Gość wiktoria741
Ja myślałam o położeniu deski dębowej w całym domu prócz kuchni i łazienki. Panele też mi się podobają ale chce by podłoga służyła jak najdłużej a deski podobno są trwalsze. Mam rację? Fajną deskę i w rozsądnej cenie widziałam tutaj http://nexterio.pl/14928,14924,14924,Podlogi_Deski-podlogowe.html Zastanawiam się tylko nad kolorem.

Gość gość
Tu na forum to psychiatra powinien mieć etat....niektórym naprawdę potrzebny od zaraz

Gość gość
jezeli moglabaym cos doradzic to panele sa bardzo niezdrowe, szczegolnie w pomieszczeniu gdzie sie spi, proponuje drewno albo plytki,

Już bez przesady 4 x 4 to 16 m kw. Znam wiele osób, które w swoich mieszkaniach w blokach pomieszczenie 16 m kw uważali by za wielki salon.... dużo zależy od tego jak masz go "zagraconego" Nie mniej faktycznie podłoga jasna z tego co piszesz, rozświetli ci ten pokój. O ile miałabym doradzać, to może warto by się zastanowić nad kolorystyką, taka jaka jest widoczna pod tym linkiem? http://podlogi24.net/pergo-72015-0801-sosna-srebrna-deska,-panele-pergo-living-classic-plank-o_l_320.html

Gość Patka128
aj tam bzdury że nie zdrowe są panele ja mam w całym mieszkaniu panele , prócz łazienki i kuchni , ale to zrozumiałe , ale nie zapomnij o listwach wykończeniowych, to te boczki bo to trzyma też zeby Ci sie panele nie rozjechały , nie tylko zdobią /www.castorama.pl/katalog-produktow/podlogi-i-sciany/listwy-i-akcesoria-do-podlog myśmy kupili takie ze ,,schowkiem,, w środku na kabel , bo mnie denerwowały wszędobylskie kable i w koncu mam przejrzyście i czysto

Gość gość
zdaj sie na los wchodzisz do sklepu okrecasz sie trzy t=razy i kladziesz na podloge to do czego cie nogi zaprowadza ja w ten sposob odkrylem ze kladzenia na podloge saturatora z woda dla pracownikow jest nieekonomiczne :classic_cool:

Gość baba bez gustuuu
a co myślicie o różowych panelach z króliczkiem playboya albo z kucykami pony nie to że planuję dziecko ale bardzo lubię różowy kolor i się czuję wiecznie młoda a poza tym w takich klimatach mój chłopak się może wyleczy z impotencji

Gość korytarz ex_terytorialny
predzej zarzyga ci korytarz jak to ujrzy ale zawsze morzesz sprawdzic

Gość patka128
rany boski.. gosc, nogi Cie zaniosą ? a ta baba bez gustu , króliki paly boja.. impotencja? matko boska..

Gość gość
to jest jakiś ewenement, ze na forum ciążowym zawsze się trafi na przynajmniej jedna debilkę, a najczęściej kilka. nawet o tak prostej sprawie odmóżdżone mamuśki nie potrafią pogadać. autorko- jasne panele :) a najlepiej zapytaj na forum "dom...", tam jest więcej sensownych ludzi