Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto wynajmuje sam kawalerke

Polecane posty

Gość gość

dajecie rade sie utrzymać?

Gość gość
samemu trudno

Gość gość
kupiłem kawalerkę okazyjnie nową pod gdanskiem za 99tyś 30m plus ogródek 30m (teraz stoją juz po 120tys) w singiel na swoim rata kredytu to 490zł - spoko daje radę - nawet kobietę swoją i dwa auta daje rade utrzymać - lepiej kupić niż wynajmować.

Gość gość
Pewnie, że lepiej kupić niż wynajmować. Tylko, że ja na umowie o pracę zarabiam niewiele ponad najniższą krajową, resztę na umowach o dzieło. Kredytu nie dostanę, więc jestem zmuszona żyć jak nomada... :(

Gość gość
kurde to faktycznie, generalnie kawalerka droga jest sam na sam, koszt w 3city to tak 1200 a przy zarobkach nawet 2tyś to majątek. Generalnie puki sam jesteś to lepiej z kimś zaufanym mieszkanie 2 pokojowe a jak znajdziesz chętna pannę to dopiero kawalerkę razem. Albo załóż firmę i pracuj a pracodawcą dawaj faktury to będziesz mógł wykazać większy dochód a przez pierwsze dwa lata masz niski zus - ja tak zrobiłem 3 lata temu i sobie chwale aczkolwiek ja informatyk jestem więc o pracę się nie martwię.

Gość gość
W Olsztynie to koszt około 1000 zł za przyzwoite mieszkanie (nie norę w nieciekawej dzielnicy, a i te niewiele tańsze), a w porównaniu z Gdańskiem to zad***e i wiocha. Mimo, że miasto wojewódzkie...

Gość PREDATOR_30
mam na sprzedaż kawalerke zrobioną na 2 pokoje ! w gdańsku za 190 tyś chętni ?