Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gertrudaeleonora

mam pytanie boje się

Polecane posty

Gość gertrudaeleonora

byłam z facetem kilka lat, kochałam go bardzo i nadal kocham, byłam pewna, ze on mnie też, ale jednak mnie zostawił...boję się, że już nigdy się nie zakocham ze wzajemnością, bo trudno mi było kogoś takiego znaleźć,on był moją jedyną miłością... czy jest tu ktoś kto pomimo, że cierpiał z miłości i odrzucenia, znalazł nową ?

Gość gość
kiedys w takiej sytuacji sie znalazlam i co zrobilam ::wyjechalam z tamtad w nowym miejscu bylo na poczatku trudno,ale prace znalazlam,a pozniej znalazl mnie facet,na ktorego popatrzylam to juz mokra bylam,gdy po paru spotkania na calosc poszlam,to podczas tego spotkania pare razy doszlam,przy nim wszystko zapomialam, bo jak byl przy mnie to o czym innym myslalam

Gość gertrudaeleonora
wyjadam szczypior prosto z pola🖐️

Gość gość
zawsze jest ryzyko, że facet cię zostawi po paru latach. Nawet taki co z początku tak bardzo cię kocha i by za tobą w ogień wskoczył. Trzeba się z tym liczyć. Ale nie martw się. Jak cię facet zostawi to nie rozpaczaj tylko poszukaj nowego, życie toczy się dalej :) A miłości i tak nie ma. Wiadomo że jak kobieta się starzeje to facet już jej nie kocha, bo oni kochają tylko za urodę i taka prawda. Więc nie przywiązuj się do facetów i zajmij sie sobą, znajdź sobie jakieś hobby, pasje, a facetów traktuj na luzie, nie ten to inny, baw się życiem i związkami. Nie ma co się tym wszystkim tak przejmować ;)