Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychiatrykboy

chyba nadaje się do psychiatryka

Polecane posty

Gość rttg
w 1 psychiatryku za dobre sprawowanie mozna bylo wychodzic na miasto(ustalano to na co tygodniowym czy 2 tygodniowym juz nie pamietam zebraniu chorych wraz z rada lekarzy) ale mi sie nie chcialo rano wstawac wiec nie sprzatalem i pod koniec wyjscia dopiero dostalem zezwolenie ,fajnie bylo wyjsc na miasto wraz z kolega z sali, kupic sobie lody, pojsc do parku nad rzeke po takim odosobnieniu,a tak to mozna bylo wyjsc tylko na [podworko przylegajace do szpitala(razem z opiekunem o ustalonej porze na godzine), byly tam laweczki jakies stare nieuczeszczane boisko do kosza i nic poza tym wiec przewaznie wychodzilem choaciazby zeby sie poopolac****ogadac na zielonej trzwce w 2 psych. tylko 1 koles od nas z sali mogl wyjsc na miasto i to na okreslona ilosc czasu reszta nie mogla,i czasem wychodzilismy na podworko na tej samej zasadzie jak w 1 psych. juz nie pamietam dokladnie na ile czasu ale chyba tez na godzine tak czy siak w 1 psych bylo a wiele lepiej co do odwiedzin to odwiedzaala mnie tylko matka i brat rodzony ,chciala mnie odwiedzic tez dalsza czesc rodziny ale ja nie chcialem ,odwiedziny jezeli dobrze pamietam byly w okreslonych porach rannych ,a rodzinka siedziala ze mna na "sali odwiedzin" w szpitalu albo moglem z matka, czy zbratem wyjsc na miasto za zgoda lekarza(w obu psych. to bylo mozliwe)

Gość rttg
co do wyjscia na swieta podjerzewalam ze byloby to mozliwe za owczesna zgoda lekarza chociaz do okonca nie wiem bo ja bylem akurat na wakacje

Gość psychiatrykboy
a w jakim wieku jesteś pracujesz, uczysz się na codzień, oprócz rodziny ktoś o tym wiedział, pewnie nie da się tego ukryć:O?

Gość rttg
jestem juz po 30 rodzina i koledzy wiedzieli nie dalo sie ukryc ale tez sie z bytnio nie chwalilem ,obecnie jestem na rencie gdyz caly czas biore lek moze jak odstawie i nic mi nie bedzie wroce do pracy jesli bedzie gdzie

Gość psychiatrykboy
czyli masz to wbite w papiery na stałe? ile takiej renty dostajesz? za leki musisz płacić? sory że tak wypytuje ale bardzo mnie to interesuje

Gość gość
Odwiedzałam w psychiatryku chora koleżankę. To miejsce dla zdrowego człowieka to masakra. Do końca życia nie zapomnę brudu, smrodu, zapyziałych , obsikanych ludzi. Chory na schizofremia dobrze sie czuje w szpitalu. Zdrowy człowiek by oszalał. Widziałam nieraz jak małe porcje dostają na obiad i kolacje. Szpitale psychiatryczne karmią jak aushwitz. Ostrzegam każdego kto ma chęć sie leczyć na depresje w szpitalu. To miejsce dla bardzo cieżko chorych ludzi. Tak złe warunki mogą znieść tylko ludzie którzy przyjmują konskie dawki silnych leków na psychozy.

Gość gość
psychiatrykboy czy ty oby kiedys nie pisales pod nickiem animeboy?

Gość rttg
w papierach cos tam jest ,renty dostaje okolo 70zl, za lek place 4zl (refundowany jest) raz na 2 tygodnie bo to zastzryk i jak co to pytaj nic nie strace na tym ze odpowiem a moze ty cos zyskasz i przejdzie ci ochota na psychiatryki jesli nie jest to konieczne(chociaz w moim przypadku widocznie bylo i dzieki temu wrocilem do normalnosci)

Gość psychiatrykboy
70 czy 700? zajrzyj jutro do tematu ok teraz znikam

Gość psychiatrykboy
pisałem :classic_cool:

Gość rttg
pomylka nastapila oczywiscie 700zl

Gość gość
Najgorszy jest chyba oddział f5 na sobieskiego w Warszawie. Na jednym oddziale jest kilka pokoi. W jednym pokoju może byc np 8 łóżek. Zero prywatnośc****ołowa ludzi sępi fajki. Potrafią obudzić w nocy zebydostac fajka. Za fajka niektórzy zrobią wszystko. Jak sie wchodzi na taki oddział to niewidzącej normalnych ludzi. Tam sa ludzie obłąkany, oderwani od rzeczywistości. Można zostać oplutym, obsikanych, okradzionym. W psychiatryku kradną wszystko, jak masz fajkito ukradną , jedzenie te ukradną. Nic nie jest twoje w takim miejscu. Lekarze i pielęgniarkę odnoszą sie do chorych z brakiem szacunku. Przykro patrzeć i słuchać. Nikomu tego nie życzę.

Gość Amida Nambu
.-.

Gość psychiatrykboy
gdzie moja renta:O

Gość gość
Przepraszam za blędy.

Gość psychiatrykboy
wiedze, że podszywy sie pojawiają:O w moim przypadku wygląda to tak, że wybieram się dopiero do psychiatry ale jestem pewny, że jak powiem co i jak to dostane skierowaie do szpitala. Wole wcześniej wiedzieć co mnie czeka