Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goooooscc

Ciąża bez wymiotów

Polecane posty

Gość Goooooscc

Zmartwilam bo dopiero co sie dowiedzialam ze jestem w 4 tygodniu ciąży i tydzien wczesniej wypiłam alkohol nie wiedząc o ciązy i nie bylo wymiotów , nie mam mdlosci ani nic , to normalne ? zdziwilam sie ze po alkoholu nie bylo wymiotów . Czy któras z was tak miała ?

Gość gość
Moja siostra przez ciążę nie miała żadnych wymiotow ani mdłości też.

Gość gość
ja wymiotowałam od 8 tc do 12 tc. Ostatni dzień i noc to żygałam jak kot. do 8 tc oprócz braku miesiączki-zero objawów

Gość gość
Ale chodzi mi o to ze wypilam alkohol i nie wymiotowalam po alkoholu a test pokazal mi pozytywny wiec czy to normalne ze nie bylo wymiotow przy wypiciu ? fakt nie duzej ilosci ale jednak to alkohol.. prosze o odpowiedz

Gość gość
cala ciaza zero objawow wymiotow, mdosci,zgagi czy zachcianek tylko brak okresu..widocznie zalezy od organizmu

Gość gość
ale normalnie wymiotowałaś, czy dziwisz się, że ciąża, alkohol i nie wymiotujesz? jak tak to weź się ogarnij i zmądrzyj!

Gość gość
A to po wypiciu alko zawsze muszą być wymioty? Nie rozumie trochę o co ci biega?

Gość gosc0000
jestem w 4 tygodniu pilam w 3 nie wiedzialam wtedy o ciazy . Chyba logiczne ze nie ruszyla bym gdybym wiedziala. i tak chodzi mi o to dlaczego przy alkoholu nie bylo wymiotow i ogolnie nie ma ich do tej pory jest lekki bol jajnikow i podbrzusza i tez mnie to martw

Gość gość
A mnie martwi twój poziom inteligencji. To że jesteś w ciąży nie oznacza, że po kielichu będziesz rzygać jak kot! To że jesteś w 4 tygodniu ciąży nie oznacza, że będziesz już rzygać. Niektóre kobiety rzygają od 4, inne od 8, inne od 20 a inne wcale! Jedne wymiotują przez tydzień, inne przez całą ciąże...

Gość gosc0000
wlasnie nie wiem wydawalo mi sie ze przewaznie sa wymioty a mnie nawet nie mdlilo po wypiciu . Moja pierwsza ciaza dlatego sie martwie i prosze o rade . Mam 24 lata jestem zielona w tym bo nie planowalam jeszcze ciazy , dowiedzialam sie byla zaskoczeniem i nie mam objawow

Gość gość
A co Ty myślisz że w ciąży każda zyga jak kot? Nie każda! I co ma do tego alkohol? Czemu mialabys po nim w ciąży zygac bo nie rozumiem?/

Gość gość
nie chodziło mi o to że wypiłaś w ciąży i masz zmądrzeć tylko o twoje pytania tępaku! Masz 24 lata a zadajesz pytanie jak byś miała 14. Mam nadzieję, że ojciec jakiś bardziej rozgarnięty.

Gość gosc0000
nie bylam przygotowana chcialam rady od osoby doswiadczonej , widzialam wiesz wiecej ale widze rady nie dostane

Gość gość
Piszą ci, że nie każda wymiotuje w ciąży, nawet mimo wypicia alkoholu. Ja nie wymiotowałam, nic mnie nie mdliło i jakoś nie przeżywałam. Cieszyłam się, że nie muszę się męczyć. I kurcze miałam 21 lat jak zaszłam, ty masz 24 a zero pojęcia o ciąży!

Gość gość
jakiej rady, błagam powiedz że żartowałaś i masz 10 lat

Gość gość
Tak jak wyżej, pierwsze co mi przyszło do głowy to że jakaś panna z gimnazjum zaliczyła wpadkę. Dorośli ludzie są zazwyczaj bardziej ogarnięci.

Gość gosc0000
nie mam objawow żadnych myslalam ze w ciazy sa , nie wiedzialam ze jestem nic mi nie bylo w ogole , dlatego pytalam czy to normalne . Nie interesowalam sie tym bo nie planowalam i myslalam ze zawsze jakies objawy sa . I 10 lat tez nie mam :)