Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Solgasia

Mój mąż zniszczył mi postanowienie noworoczne wasektomią

Polecane posty

Gość gość
03.01.14 [zgłoś do usunięcia] krwawa Myślę, że to prowo"""" strzał w 10-tkę :P nawet wiem kogo :D

Gość Kitty17
Hahahaha, ludzie z P**dolewa, którzy nigdy nie byli w mieście, dzięki za te osobista wycieczkę WarJJJatka, polecam wycieczki po Polsce hahahahahaha

Gość Kitty17
Hahahaha, ludzie z P**dolewa, którzy nigdy nie byli w mieście, dzięki za te osobista wycieczkę WarJJJatka, polecam wycieczki po Polsce hahahahahaha

Gość warJJJatka
akurat wiem kim jesteś, więc hehehe stara no żena po prostu, może jeszcze mam adres podać ?

Gość Solgasia
Mirabella - trzymam kciuki, nie martw się, znam przypadki, gdzie osoby starsze znajdowały prawdziwą miłość :) jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy zamiast kpić, albo reagować agresją potraktowali to na serio. Naprawdę to doceniam (jestem za to trochę przerażona natężeniem kpiących wypowiedzi i takich, które oskarżają mnie o "prowo", chociaż z drugiej strony pewnie też bym nie uwierzyła, gdyby to przytrafiło się komuś innemu)

Gość gość
Jaki smietnix się robi XD

Gość Kitty17
† na droge do mojego domu, skoro wiesz gdzie jest twoj mozg to cmentarz mysli, hehe

Gość Kitty17
Duszaicialo - sorki za ten krzyzyk ^^

Gość Rudix
kitty15 - gimbaza z Bydgoszczy? Lecz się

Gość warJJJatka
hahahahahahaha LOL bydgoski spaaaaaam, kitty17 może najpierw egzamin gimnazjalny zdaj, bo z tego co wiem, to jakiś pszypał był

Gość Kitty17
Rudix - dzieki za porade, ale NAWZAJEM (albo wzajemnie, jak wolisz obyta w newsach ciotuniu z forum - ile ty masz lat 60????) warJJJatka - ja Cie nie znam i zanim zaczelas pisac nic do Ciebie nie mialam, ale zobaczymy co mi powiesz w szkole w pon

Gość warJJJatka
ja w pon to mam wolne, ale ty nadrabiac chyba musisz XD

Gość Lady_Es
Wstydziłybyście się pisać takie głupoty... Mój narzeczony, zanim się poznaliśmy, był w związku z pewną dziewczyną, Agnieszką...po roku dowiedział sie, że w tajemnicy przed nim usunęła ciążę...wyjechała na "szkolenie" w Zakopanem i postanowiła zwiedzić z koleżankami Czechy..a raczej ich klinikę Mówiła, że powiedzial kiedys,ze nie jest gotowy na dziecko i chce sie wyszalec.koledzy potwierdzali, że B.nie chce mieć dzieci i bała się, że ją zostawi..że zrobiła to dla niego.a potem jej przyjaciółka się wygadala Rozstali się, potem zwiazał się ze mną. Opowiedział mi o niej i ze często myśli i o ich aniołku.ale nie potrafil z nią zyc,gdy sie dowiedzial. Nie powinno sie podejmowac takich decyzji za drugą połowę. Jestescie rodziną. Może to was zbliży,zaczniecie wiecej rozmawiac. Ale jeśli jego matka ma podejmowac wszytskie decyzje, to chyba nie warto walczyc o to małżeństwo. Nasza Fasolka pojawi się w maju :) liczę, że i Ty doswiadczysz tego uczucia i powitasz dzidziusia w brzuchu :)

Gość gość
I co czyli przez ten cały czas pozwolił ci się truć antykoncepcją hormonalną albo uprawialiście seks w gumkach? C*i*p*a nie facet.