Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podanie numeru przypadkowo jaki sposob

Polecane posty

Gość gość

Piszę z chłopakiem na facebooku. Nie ma on mojego numeru kom itp. Chcialabym zeby mial, ale nie chce mu bezposrednio podawać. On też nie ma odwagi mnie zapytać i wiem że nie zapyta. Macie jakiś pomysł jakby to mozna bylo zrobić żeby miał mój numer bez mojego angażowania? Jakas sztuczka ? Czekam na odpowiedzi. Chodzi o to, aby on myslal ze ja mu ten numer podalam przypadkowo. z góry dziękuje. jest to dla mnie bardzo ważne.

Gość gość
załóż konto na odlotach ze swoimi fotkami i wyślij mu niby przez przypadek linka do niego

Gość gość
A jak mu dać doooopy, żeby on myślał, że to przypadkowo? Proszę, doradźcie!

Gość JojojoJo
Może umówcie się jakoś neutralnie, na koncert albo na wystawę? Coś,co was razem interesuje? Będzie naturlnie, i poprosi o numer naturalnie :)

Gość gość
Prosze o rozsadne odpowiedzi gdyż jest to dla mnie ważne.

Dziecinada,jeśli nie ma odwagi to niech dorośnie.Na jakim my świecie żyjemy.Facet bez odwagi to stracona jednostka.Nie ma determinacji,nie ma nagrody.

Gość gość
W tym rzecz ze on juz prosil o numer telefonu, a ja idiotka go spławiłam... Nie moge teraz mu tak o podac bo to jest troche skomplikowane. Proszę o przyklady jak moge NIBY PRZYPADKOWO podac mu numer. Tylko takie rozwiązania mnie interesuje. Jutro ma urodziny, moze to wam pomoże?

Gdybyś założyła firmę,wszystkie dane będą dostępne w necie.Nie wiem,czy to dobra rada,bo najpierw trzeba mieć pomysł na biznes.A dane w necie ukazują się po roku działania firmy,bez Twojej inicjatywy.

Gość JojojoJo
Moze napisz, ze wyjezdzasz na kilka dni i ńie masz czasu sie kontaktowac, wiec jesli chce cos ci napisac, to podajesz numer :)

Gość gość
na przyklad przez dodanie ogłoszenia na erisa.pl :)

Gość gość
Spoko, spozniles/as sie z ta reklama tylko 2 lata.