Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety chcą mieć pierwszeństwo w przejściach to chore

Polecane posty

Gość gość

są niektóre takie debili co chciałyby mieć pierwszeństwo.

Gość gość
bo tego wymaga kultura, buraku z krzywą niewyjściową twarzą

Gość gość
chyba jesteś chora, nie widzisz że założyłem temat Czy kobiety czuja się lepsze?I tam piszą że czują bo mi się ustępuje pierwszeństwo. A jak on ci ustępuje to ty musisz mu wtedy podać jedzenie do stołu wiesz o tym "kulturalna kobieto"? słyszałaś o przedszkolach gender gdzie nie ma podziału na płci, chłopczyki nie muszą ustępować tym małym babom,a one nie muszą om podawać do stołu.

Gość gość
odłóż między bajki genderyczną popelinę, kulturalny mężczyzna zawsze robi pierwszeństwo słabszej kobiecie

Gość gość
kurde ale ja jestem gender,wyobraź sobie że baba miała pretensje że mężczyzna (na wózku) powiedział do niej gdzie się pchasz, mówiła o tym w nocnej audycji w radiu, przecież ta szmata powinna mu pomóc jeszcze wjechać tym wózkiem(była to audycja o osobach niepełnosprawnych a ta baba powiedziała że niepełnosprawni mężczyźni za dużo wymagają)

Gość gość
Kobiety są słabsze, więc mają więcej przywilejów. Tak było jest i będzie.

Gość gość
To instynkt. Kobietom się należy, bo to kobieta daje życie. Zauważ, że w wiadomościach zawsze się mówi ile kobiet zginęło, a mężczyznami nikt się nie przejmuje, bo ich życie jest mniej warte. Ważne żeby żyły kobiety, a gatunek będzie przedłużony.

Gość gość
człowiek na wózku w przejściu ma niekwestionowany przywilej pierwszeństwa nawet przed kobietami, temat jest dziecinny skoro masz z tak oczywistymi sprawami problem

Gość gość
ale one tych przywilejów nie mają,nikt ich im nie dał, w sumie to dobrze że kobiety są bite przez mężczyzn w rodzinach, dlaczego ma się im ustępować w w przejściu:O kobiety są słabsze?A jak mężczyzna jest ostoją to ona go wspiera ?nie,dba o własne ego.Kobiety są słabsze?A jak mężczyzna gorzej wygląda to co kobieta ustępuje mu wizytę u kosmetyczki, bo on jest brzydszy?

Gość gość
"gość To instynkt. Kobietom się należy, bo to kobieta daje życie. Zauważ, że w wiadomościach zawsze się mówi ile kobiet zginęło, a mężczyznami nikt się nie przejmuje, bo ich życie jest mniej warte. Ważne żeby żyły kobiety, a gatunek będzie przedłużony"-----oooo jaaaa jakie chore.jesteś mężczyzną czy kobietą?życie mężczyzny jest mniej warte?wbiło mnie to w krzesło.

Gość gość
idiotyczny temat do dywagacji szpetnej z wyglądu feministki radzę omijać z daleka femimentalną buraczarnie

Gość gość
00:56---ale tam baba się wypowiadała że miała pierwszeństwo.Ja miałem to nagrać i wrzucić na youtuba.com bo baby mają n******* we łbach.On jeździ na wózku a te prymitywki myślą że mają przednim pierwszeństwo!Może polskie radio ma ten materiał, o ile nagrywali audycję.

Gość gość
:O:O:O kobieta daje życie?:O to że tam że z niej wychodzi człowiek to nie jest dawanie życia.Kobieta chce zabijać dziecko (które w niczym jej nie przeszkadza) sprzeciwia się każdej religii, czyli jest niczym. Słyszałaś kretynko że w krajach arabskich jak zabije się kobietę to nikt się tym nie przejmuje bo są uważane za gorsze, za te co uprawiają seks na prawo i lewo. Rzeczywiście po twoim poście pokazałaś jak bardzo potrzebna jest nam RÓWNOŚĆ.Mężczyzna ma być traktowany gorzej bo ma penisa? Jak to baba czasem pisze,mamy być gorzej traktowane bo nie mamy penisa.

Gość gość
bo babę boli dziura w kroku i cyc jak nie przejdzie pierwsza.

Gość Rych
Nie wiem i nie rozumiem po co im to jest potrzebne?

Gość gość
ja nie wymagam wcale żeby ktoś mi ustępował pierwszeństwa itd jak mój facet czasem otworzy mi drzwi i puśc**przodem to jest mi po prostu miło ale nie robi tego zawsze a ja nie mam wcale o to pretensji bo mi na tym aż tak nie zależy i mam inne wartości ważniejsze niż to która przejdę przez drzwi.