Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metalówaa1994

Jak ogarnąć sie psychicznie po strasznej kompromitacji

Polecane posty

strasznie sie skompromitowałam i wszyscy znajomi mają ze mnie beke teraz :( jak zrobić bym przestała o tym myślec i ruszyła do przodu? :(

Gość gość
A co się dokładnie stało?

Gość gość
najpierw opisz swoją kompromitacje

Gość jaautorka
Napisz chociaż mniej więcej o co chodzi:) Ja sama tyle razy przezywałam upokorzenie tego typu wiec wiem co czujesz. Ten wstyd na mysl, ze spotkasz sie ze znajomymi. Aż mi sie odechciewalo jesc:)

Gość gość
wyszłaś z ubikacji z ciągnącym się za tobą papierem toaletowym z tyłka?

Gość gość
Jeżeli jest tak tragicznie ze gorzej być.nie.może zerwij wszystkie znajomości i.poszukaj sobie nowych znajomych przed którymi nauczona doświadczeniem się nie skompromitujesz;)

Gość gość
Bardziej żenujące niż moja sytuacja, że zaczął mi ciec okres po nogach na zajęciach grupowych na basenie? Albo że zaprosiłam kolesia, którego praktycznie nie znałam na studniówkę. On mi oczywiscie odmówił. Upokorzenie nie>

Gość gość
hej, ja tez zaprosilam goscia, ktorego nie znalam na studniowke, ale on sie zgodzil....bylo cholernie dretwo, zalowalam ze to zrobilam :O

Gość kaktusik niebieski
Haha a co ja mam powiedzieć. Powiedziałem swojej ex że jestem jeźdzcem apokalipsy i byłem poważny w tym co mówię :D Nie wiem co mi odbiło Haha nie dziwię się że ze mną zerwała :p

Gość gość
On sie nie zgodzil. Odmowil mi bardzo grzecznie. Serio. Ale i tak myslalam, ze umre z upokorzenia:) Czuję się jak dno

Gość gość
najgorzej jest poznawać facetów z internetu, większość z nich wyglądem przypominają buraki pastewne z pola :)

Gość gość
kaktusiku i dobrze, ze to ex, na zartach sie nie zna :P moj maz mi czesto takie wkrety robi :D

Gość gość
Słuchaj dziewczyno mamy prawo popełniać błędy i to świadczy tylko o tym że naprawdę żyjesz a nie udajesz życia - każda kompromitacja jest do przeżycia należy tylko szczerze porozmawiać ze znajomymi ale tylko tymi na których ci bardzo zależy a resztę olej .Musisz się sama zdystansować do tego co się stało i nauczyć się z tego śmiać i będzie ok. Powodzenia!!!!

Gość gość
tez poprosilam goscia z mojej szkoly na studniowke i on odmowil( a wlsciwie to poprosila moja kolezanka zamiast mnie), :P tez bym odmowila na jego miejscu ale wtedy dla mie to bylo upokorzenie