Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość studiowania

Polecane posty

Gość gość

uświadamiam sobie to, gdy przyjeżdżam do domu... tam to nie jest życie :(

Gość gość
spoko, rozkręć jakiś biznes zamiast tracić czas na ogłupiające wykłady idiotów na studiach

Gość gość
już bym to porzuciła, ale trochę szkoda bo to inżynierskie.. gdyby nie tak lipna sytuacja na rynku pracy już by mnie tam nie było

Gość gość
wyjedź do uk, można się nieźle ustawić

ja też trochę:-P bo mi się to trochę przeciągnęło ale z drugiej strony czasem tylko to mnie trzyma przy życiu a co tam takiego, ludzie źli, miasto czy program?

Gość gość
w Polsce nie ma obowiązku studiowania - komu się nie chce - nie musi!

Gość gość
tez tak mam. mam dosc dzielenia miaszkania z moją kolezanką choc naprawde ją lubie. bardzo chciałabym mieszkać w moim kochanym domku rodzinnym. ale u mnie w miescie nie ma politechniki i musiałam wyjechac.

Gość gość
nie mogę zrezygnowac ze wzgledu na rodzicow,i taka jedną umowę... ludzie wporządku, ale jest bardzo ciężko, czasem nie wyrabiam, albo czlowiek uczy sie duzo wiecej niz inni a i tak 2.0, albo nie wszystko sie rozumie nawet jak ktos tlumaczy... aj, jeszcze ten akademik (nie stac mnie na mieszkanie)...zle sie czuje w 3osob pokoju (prawie 4 -chlopak kol, czesto bywa), ani sie wyspac, ani uspokoic, zrelaksowac, ani uczyc normalnie, ani nawet wysrac

Gość gość
po co wy na siłę studiujecie??? tam męża nie znajdziecie a potem i tak powiększycie grono bezrobotnych!

Gość gość
ale jest bardzo ciężko, czasem nie wyrabiam, albo czlowiek uczy sie duzo wiecej niz inni a i tak 2.0, albo nie wszystko sie rozumie nawet jak ktos tlumaczy... xxx ha ha ha ha ha

Gość gość
ja chce studiowac. jestem na 3 roku i juz pracuje w zawodzie na pół etatu bo jestem na dobrym kierunku i co najwazniejsze przyszłosciowym. tylko wkurza mnie ze mieszkam z dala od rodziny w jakims małym mieszkanku. i tesknie za rodziną, facetem, pieskiem...

Gość gość
sesja idzie :(