Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekarz wypytuje mnie o życie prywatne

Polecane posty

Gość gość

Jak mu dać do zrozumienia, że nie chcę rozmawiać na takie tematy? Nie chcę wyjść na niemiłą.

Gość gość
Nie dość, że muszę się spowiadać mojej rodzince z tego co robię, to teraz jeszcze u lekarza mam opowiadać. Jestem przegrana. Pewnie aż sama się proszę żeby się nade mną pastwić. Ludzie widzą we mnie ofiarę.

Gość gość
a o co pyta? (jak juz wszyscy cie wypytuja, to ja tez;p)

mnie też często pytają inni lekarze o depresję. ja uważam to za miłe i słodkie, że się troszczą o pacjenta. nie traktuję tego jako okazanie wyższości.

Gość gość
Pytał się co skończyłam, gdzie pracuję, a ja straciłam pracę i jeszcze nie znalazłam nowej. Później patrzył na mój adres zamieszkania i pytał się jak mi się tam mieszka i ile musiałam przejechać. To mniejsza miejscowość, a u lekarza byłam w dużym mieście. Pewnie czuje się lepszy, że mieszka w dużym mieście. Zeszło na to, że mieszkam sama z psem. On też ma psa, ale specjalnie sprowadzonego z Niemiec, którego rodzice wygrywali wystawy. Mój pies ostatnio ciągle choruje i może niedługo zostanę bez psa. Nic mi się nie układa, a ludzie lubią mnie wypytywać.

Gość gość
Chyba jeszcze nie mam depresji, ale wesoło nie jest. Jedyne pocieszenie w tym, że mam oszczędnośc****omimo braku pracy będę mieć przez pewien czas na opłaty, na weterynarza dla psa i to co mi potrzebne. Zasiłek zasiłkiem, duży nie jest, wieczny też nie.

Gość gość
Może ktoś mi poradzi? Jak widzicie sporo ze mnie wyciągnął. A jeszcze była rozmowa o moim naszyjniku. Nie potrafię uciąć takich rozmów, bo jestem ofiarą losu. Mogę wprost to przyznać. Odpowiadam jak głupia na takie pytania, mimo że nie chcę.

Gość gość
wymigaj się jak umiesz , pewnie jestes atrakcyjna dlatego pyta . mnie tez czesto wypytuja to umiem tak odkręcic ze nie odpowiadam

Gość gość
W życiu bym tak o tym nie pomyślała. A może coś w tym być. Szczególnie z moim pechem w ostatnim czasie. Wcześniej chodziłam do kobiety, więc wiadomo. Zmieniłam lekarza na faceta i od razu podrywacz? Ciekawe czy dla każdej pacjentki jest takim żigolakiem. Z wymigiwaniem się mam właśnie problem. Niezbyt potrafię.

Gość gość
Ale sie nauczysz i bedzie juz dobrze

Gość gość
Nie musi być to komfortowe.

Gość gość
To dobrze ze lekarz tak sie interesuje,bo zycie prywatne jest scisle powiazane z chorobami w organizmie

Gość gość
A jesteś ładna? A jesteś otwarta w sensie komunikatywna?

Gość gość
Akurat to nie ma zwiazku ze zdrowiem

Gość może mam depresję
jak mam sprawdzic czy mam depresję?

Gość gość
normalnie,po chcęciach do zycia

Gość gość
dorosli ludzie a robia problemy z niczego. jestes dorosla, wiec zakomunikuj doktorowi, ze nie chcesz mowic o swoim zyciu prywatnym, bo to twoja sprawa. oczywiscie jak bedzie cie pytal czy w rodzinie byly takie i takie choroby, to wiadomo trzeba powiedziec, tak samo gdzie pracujesz, czy masz jakies zwierzeta, czy uprawiasz seks, ale akurat to gdzie mieszkasz, co kupilas z kim mieszkasz c***a go powinno obchodzic ;p

Gość gość
Akurat adres zamieszkania jest na karcie,z kim mieszka to tez jest na karcie rodzinnej

Gość gość
o jezy KROLEWNIE SPADLA BY KORONA Z LOWY jak by odpowiedziala lekarzowi na te pytania ;/

Gość gość
Korona by napewno nie spadła ale sa ludzie którzy stawiaja opór dla samego oporu :)

Gość gość
widzę trzy powody, dla których lekarz mógł o takie rzeczy pytać - albo zwyczajnie mu się podobałaś i chciał wybadać teren, albo jest gadułą i lubi rozmawiać ze swoimi pacjentami, a takie tematy są w miarę neutralne i dobre do takich rozmów, albo coś go zaniepokoiło i chciał sprawdzić, czy nie masz przypadkiem depresji żeby Cię pocieszyć - na pewno lepszy taki lekarz, niż bezosobowy kitel, który nawet nie spojrzy na pacjenta

Gość fdsfdgdfgffddd
Więcej kobiet ma taki problem. Co robić z takimi podrywaczami wśród lekarzy? Co jeśli z zemsty za odrzucenie zaczną źle leczyć? Tak żeby nam zaszkodzić. :(

Gość gość
A co on moze sie mscic,niech sie wypcha,kazdy sobie sam poradzi bez niego,za kogo on sie uwaza???

Gość gość
ale macie pojechane:O moim zdaniem ten lekarz, to normalny lekarz, który wie, że ludzie często przyłażą do niego po prostu "pogadać" dlatego jest zwyczajnie miły, nic więcej

Gość gość
No taki pseudopsycholog :)

Gość gość
Drogi pies dla wytknięcia, że ma kasę, bo myśli, że to działa na kobiety. Naszyjnik pewnie chwalił, bo był na wysokośc****ersi i mógł się bezczelnie wgapić w biust trakcie chwalenia!

Gość gość
polecam nano srebro pic******kłopocie

Gość gość
Jak kobieta pokazuje,to po to zeby inni zagladali :) wiec chyba dobrze

Gość gość
nanosrebro działa najlepiej w kubku magnetycznym

Gość gość
spamerowi srebra dziekujemy