Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TO FACET naprawde KOCHA A KOBIETA WYMAGA

Polecane posty

Gość gość
Gfdd

Gość gość
gość www - nie chodzi tutaj o kwestionowanie tych zależności biologicznych, przynajmniej ja tutaj nic takiego nie pisałem. Silni samcy mają prawo do najlepszych samic, tak było zawsze, ale jest jeszcze reszta, czyli przeciętna większość, mamy ponoć -cywilizację. Jeśli twierdzą, że są "równe" i tak samo dobre jak mężczyźni, niech nie nawijają nam tego makaronu na uszy o jakiejś bezinteresownej miłosci, niech nie wymagają sprzecznych zestawów cech, niech nie oszukują porządnych na dzieci ( wpierw zapłodni bad boy, potem wychowuje good boy) etc, można mnożyć.

Gość gość
"Miłość nie sprowadza się wbrew temu co piszą chłopcy wyżej " - fajnie, tylko kto tak pisał? konkrety?

Gość gość
Up

Gość gość
hh

Gość daro34
Gość ma chyba oważne problemy z kobietami, dlatego tak tu żale wylewa. Ale cóż, mniej konkurencji dla mnie :-)

Gość gość
ciekawe czy ciebie by jakiś chciała bez kasy, pewności siebie i szerokiej klaty

Gość gość
''Zakwestionowanie oczywistości, że kobiecie zależy, żeby mężczyzna zapewnił byt jej i ich wspólnym dzieciom jest tego smutnym dowodem'' w sumie wypowiedz tej pani jest potwierdzeniem słów autora bo wychodzi jedynie na to ze kobieta jest jedynie dodatkiem do lepiej rozwiniętego i lepszego mężczyzny ale czy ta pani nie zauważyła ze mężczyźni mając w obowiązku utrzymanie kobiety mieli tez znacznie więcej praw (w tym do zdrad partnerki, przemocy wobec niej) w zamian za jej beztroskę finansowa zresztą ten post całkowicie rozwiał wątpliwości codo tego ze kobieta to zawsze ta osoba gorsza w związku, a jej największa wartość to nie człowieczeństwo i umysł a ciało i instynkty nie ma co się oszukiwać ale praca jest jedna z najbardziej ludzkich zagadnień i wzrost zarobków nie jest związany najczęściej z cechami fizycznymi ale rozwojem cech osobowości oraz inteligencji i tak jak weźmiemy trzech pracowników z firmy x to główny prezes będzie zarabiał 10 tyś specjalista/kierownik zmiany itd. 5 tyś szeregowy robol +/+ 2tys i każdego pensja będzie zależała od jego wyksztalcenia, zaradnośc***pracowitości ,sprytu itd.-jednym słowem głownie od rozwoju umysłowego bo niema co się oszukiwać ale to ludzie pracujący umysłowo na kierowniczych stanowiskach nie robole zarabiają najwięcej-i wraz ze wzrostem rozwoju osobowosciowo0-umyslowego wzrasta pensja a przy tym poziom życia a z drugiej strony jak ocenić zarobienie na swój poziom zżycia ich zon nie da się ukryć ze chirurg zarabia kilkanaście tysięcy bo wiele lat kończył ciężkie studia ,a potem specjalizacje oraz doświadczenie, przez co więcej zarabia od robotnika budowlanego po podstawówce oczywiście ten robotnik może np. zdobyć doświadczenie w pracy i założyć własną firmę przez co jego zarobki zwiększa się ale będzie to wiązać się z zerwaniem ze stabilnością pracy n zatrudnieniu i podjęciu pewnego rodzaju ryzyka i zaangażowania większego niż jego koledzy zatrudnieni po fac*******ednym słowem gość www dobitnie pokazała ze mężczyzna to istota wyżej rozwinięta od kobiety powiewasz od niej wymaga się w szczególności zdobycia poziomu bytu za pomocą pracy natomiast kobieta to człowiek słabiej rozwinięty ponieważ dąży do zdobycia poziomu życia na facecie (a przynajmniej n podwyższenie bytu jeśli sama osiągnie jakiś poziom) co dobitnie rozwija wątpliwości ze to facet kocha a kobieta wymaga to facet musi więcej się starać i to facet zawsze musi być tym lepszym (wymóg pracy na kobietę) gdzie mężczyzna zdobywa swój poziom rozumem/pracowitością-kobieta głownie dąży do zdobycia poziomu życia ciałem dlatego mężczyzna powinien być płcią bardziej uprzywilejowana -np. z możliwością do zdrady skoro zawsze musi dać więcej niż kobieta niestety mamy taka hora kulturę ze wymaga się by kobieta miała same przywileje a nie była obarczona żadnymi obciążeniami z jej strony i tak facet który zarabia na kobietę podnosząc jej byt do poziomu jaki sama by nie zdobyła ma zabronione zdradzanie (zdrada wiąże się z rozwodem i karami np. rozpad rodziny i brak stałego kontaktu z dzieckiem) gdzie ten sam facet gdyby nie był tak zaradny nie miał by możliwości tak jak kobieta zdobycia swojego bytu ciałem i zawsze jest zdany jedynie na swoja pracowitość i umysł

Gość gość
ja p*****le ile ci redakcja płaci za pisanie tego samego po kilka razy dziennie?

Gość gość
''To kobiety są bardziej uczuciowe niż faceci, to kobiety częśćiej myślą głową a nie majtkami'' tylko ty kierujesz się majtkami, ale sama nie zdajesz sobie z tego sprawy pomyśl czemu kręcą cię faceci -pewni siebie -umiejący walczyć -przystojni -zamożni (kasa, posiadane przedmioty) -przebojowi w grupie -z ładna twarzą, szeroka klatka piersiowa, wysocy..... bo twoje majtki postrzegają ich jako dobrych dawców genów do spłodzenia potomstwa i taki zapewne (o ile jesteś przynajmniej przeciętna z wyglądu/charakteru) wybierasz odrzucając spokojne misie a natura tak stworzyła ludzi ze kobieta ma się dać zapłodnić najlepszemu samcowi, natomiast ten samiec po dobyciu kilku stosunków ma pobiec dalej i tak samo jak naturalne jest to ze wybierzesz sobie pewnego siebie chłopaka odrzucając nieśmiałego, tak samo po pewnym czasie ten śmiały powinien mieć prawo dalej rozprowadzać swoje geny tylko wy kobiety rościcie sobie prawo do kierowania się majtkami (instynktami) wybierając samców alfa, a odrzucając spokojnych facetów a od mężczyzn egoistyczne hipokrytki wymagacie kierowanie się rozumem i wymogami kulturowymi (takimi jak wierność wobec zony/zapłodnione ciężarnej kobiety itd.)

Gość gość
a co nie mam racji?

Gość gość
NIE

Gość gość
bo? argument

Gość gość
zresztą potwierdzeniem mojej wypowiedzi jest gość www kobieta to ciało do prokreacji a mężczyzna jest stworzony do wyższych celów

Gość gość
argumentów dostajesz w rozmaitych tematach całe mnóstwo, tylko ich nie przyjmujesz, bo chcesz wierzyć w swoje, mi nic więc do tego

Gość gość
albo jesteś rzeczywiście podstawiony przez redakcję, w końcu walka płci to wysoce chodliwy temat

Gość gość
''argumentów dostajesz w rozmaitych tematach całe mnóstwo,'' ale jakie argumenty przecież gość www wszystko ładnie potwierdziła-przynajmniej jedyna szczera kobieta

Gość gość
Skoro tak uparcie jesteś przekonany co do swoich racji, to na jaką cholerę, pytam się, potrzebujesz ciągle je konfrontować? Na jaką cholerę ciągle piszesz to samo? Czekasz na oklaski? PS. Facet który cały swój wolny czas przesiaduje na damskim forum po prostu nie może być atrakcyjny, uwierz mi.

Gość gość
''Skoro tak uparcie jesteś przekonany co do swoich racji' ale tu niema moich racji tylko wnioski z racji typowej kobiety (gość www)

Gość gość
tak, tak, tak, faceci są lepsi, a kobiety gorsze jesteś lepszy od wszystkich kobiet razem wziętych ale nie spamuj już forum tym swoim płaczem

Gość gość
''tak, tak, tak, faceci są lepsi, a kobiety gorsze jesteś lepszy od wszystkich kobiet razem wziętych'' głupia ironia z powodu braku argumentów-typowo kobieca zagrywka moor ludzie reprezentują różny poziom niezależnie od płci ale w związku wymaga się by facet był tym lepszym, dlatego powinien mieć więcej praw (za cenę obowiązków od kobiety) znowu powtarzam napisane na podstawie wypowiedzi kobiety (gość www)

Gość gość
tak ,tak, tak, wymaga się - w urzędzie przed ślubem pada pytanie: czy jest pan lepszy od swej przyszłej małżonki? Nie , jestem taki sam albo nawet gorszy. W takim razie nie udzielimy panu ślubu.

Gość gość
nie moor to ta kobieta wybiera najlepszego dawce genów by jak najwięcej zyskać i jak najwygodniej żyć

Gość gość
hm, skoro tak uważasz, to MUSI tak być hue hue PS. Nie jestem moor

Gość gość
trala to skąd te związki z pewnymi siebie i przystojnymi i skąd te prawiczki i skąd takie roszczeniowe podejście do życia jak u gość www

Gość gość
???

Gość gość
nie chce mi się czytać gościa www, jedna jaskółka wiosny nie czyni to co piszesz bawi mnie niezmiennie uważasz, że osobom przystojnym i pewnym siebie należy odmówić prawa do bycia w związkach?

Gość gość
Jedno mnie zastanawia: CO TY CHCESZ OSIĄGNĄĆ, pisząc w kółko te same brednie na damskim forum? CZego oczekujesz? I nasuwa mi się kilka odpowiedzi: 1. Masz coś nie halo z głową 2. Robisz dla kafeterii za kasę

Gość gość
''uważasz, że osobom przystojnym i pewnym siebie należy odmówić prawa do bycia w związkach?'' nie tacy są właśnie rozchwytywani ale to ze kobiety takich wybierają to właśnie te ''myślenie majtkami'' bo taki zdaje się być dobrym dawca genów tu chodzi o nazywanie rzeczy po imieniu a nie lecenie za instynktami, a potem wypieranie się tego nikt nie krytykuje tego ze kobieta leci na przystojniaka!!!!-tylko to ze potem wmawia ze poleciała na jego dobre serduszko-a on sir nagle zmienił

Gość gość
1. Masz coś nie halo z głową :) 2. Robisz dla kafeterii za kasę :( nie