Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fasolka2013

Przesypianie nocy

Polecane posty

Gość gość
Prawie 3 lata i nadal sie budzi. Jak bylam w ciazy kolega powiedzial moj 3 letni syn pierwszy raz przespal noc. Bylam bardzo zaskoczona.

Gość gość
10 tygodni. Spi od 19.30 do 5.30.

Gość gość
Nie wiem jak pociechy, ja mam 30 lat i nadal problemy z przesypianiem całej nocy^^

Gość gość
Od 2 miesiąca życia od 24 do 5-6 rano. Aktualnie ma 4 miesiące i spi od 23 do 7-8 rano.

Gość gość
Bez jedzenia przesypia odkąd skończył 4 miesiące. Ale budzić się potrafi do dzisiaj a ma ponad 3 lata

Gość gość
ma 19 miesięcy i nadal bardzo często chce

Gość gość
Moj ma 3,5 mc i od spi od 20, czasem wola jeść o 3 a czasem dopiero o 5

Gość gość
Boze a moj ma 3,5 miesiaca i je o 19, 22, 1. 4. 6-7. Nie wyrabiam juz. Najgorsze ze potem czasem nie chce zasnac i tak sie meczymy z godzine czasem dluzej. No juz nienawidze chodzic spac i jestem taka sfrustrowana ze masakra. Juz bylo pare nocy ze spal od 19 - 2 nawet 3, wczesniej sypial od 19 do 1 a teraz od tygodnia tyle pobudek ze normalnie mam czasem ochote wyjsc na balkon i krzyczec ze zlosci... Modle sie zeby to bylo przez skok rozwojowy i zeby znow spal choc te 5-6 h.

Gość gość
Moja córeczka 20 miesięcy budzi mnie co noc po trzy razy na cyca. Mój organizm się przyzwyczaił.

Gość gość
Bardzo szybko.. w wieku 3-4 miesięcy dawałam jedzenie o 23 (ja wybudzałam), a synek budził się niestety ok 5. Ale jak miał 6-7 miesięcy to już dostawał wcześniej kolację, i dopiero jadł rano śniadanie. W 8 miesiącu wybudzały go dziąsła, więc jak nie spał przez 2-3 godziny to wtedy już mu dawałam troszkę mleka, żeby zbyt wcześnie nie wstawał (zebym się wyspała). Od 9 miesiąca ma przerwę w jedzeniu ok 10-13 godzin.Budzi się w nocy (czasem bo męczą go gazy, albo coś się śni, czy też po prostu nie chce mu się spać), ale jedzenia nie dostaje, głodny nie jest. Po prostu ja go szybko uczyłąm, że w nocy się nie je i już.

Gość gość
nie przejmuj sie moj ma 5 miesiecy no i : 19/23/1//4/6/8-mam wrazenie ze wcale nie budzi sie na jedzenie tylko do cycusia,bo o23 dostaje gesty kleik i efekt zaden coz trzeba przeczekac:)

Gość gość
Moj budzi sie i probowalam go juz uspokajac, dawac smoczka i nic nie dziala a na piers rzuca sie tak lapczywie ze na pewno to glod. A najlepsze jest to ze on nawet sie nie budzi tylko z zamknietymi oczami szuka piersi i jeczy i steka i ja go biore i karmie i jak go odkladam to on dalej z zamknietymi oczami steka i sie wierci i znow go biore do piersi i tak w kolko czasem godzine nie chce sie uspokoic...

Gość gość
Moja jak miala 3 miesiące zaczęła spać od ok 20 do ok 5.