Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbgbrg

Jestem dalej w ciąży mimo że biore tabletki antykoncepcyjne Dlaczego

Polecane posty

Gość bbgbrg

Jestem w 1 mies ciąży. Jeszcze nie poroniłam mimo że biore tabletki anty. Dlaczego nie działają?

Gość gość
Idiotka. Anty zapobiegają ciąży, a nie usuwają juz istniejącą

Gość bbgbrg
ale podobno jak sie zachodzi w ciąże to trzeba odstawić tabletki żeby nie poronić,ja nie odstawiłam

Gość gość
ale kretynka - głupich nie sieją

Gość gośćX
tabletki nie usuwają ciąży jedynie możesz urodzić dziecko bez rąk bez nóg jeśli nie odstawisz antykoncepcji

przez tabletki raczej nie poronisz chyba ze bralabys zwiekszona dawke czego nie proponuje bo to co robisz jest okropne... a obecnym swoim zachowanie mozesz tylko doprowadzic do nieprawidlowego rozwoju dziecka pozniej maluch urodzi sie chory a ty cale zycie sobie nie wybaczysz

Gość gość
bralas tabletki mimo to zaszlas i bierzesz dalej żeby porobić :O Slabe prowo ale są tu takie które się nabiora wiec nakrecaj dalej 🖐️

Gość bbgbrg
Tabletki biore od 2 tygodni. A zaszłam wczesniej.nie miałam wczesniej kasy na tabletki 'po' więc teraz tak próbuje sie pozbyć. Nie obchodzi mnie czy sie wogóle urodzi czy bez rąk,i tak tego dziecka nie chce. Nie poradze sobie,nie mam nikogo,nie mam pracy,zero perspektyw. I nie mówcie mi że trzeba było nóg nie rozkładać bo chyba po to je mam żeby używać życia,ale dla niektórych tzipka służy tylko do urodzenia dziecka. Nie dla mnie!

Gość bbgbrg
nie stac mnie na aż tak kosztowny zabieg

Gość gość
to prowo dajecie spokój...

Gość gość
to niech ojciec dziecka ci da pieniądze! Użyj mózgu. Nie musisz chcieć tego dziecka ale nie narażaj go na uposledzenie i zycie w kalectwie bo szmata kasy nie ma :O albo puść się jeszcze kilka razy za kasę to zarobisz

Gość poli30
to może nie byc prowo,są takie nienormalne dziewczyny..kiedys tu jedna pisała ze jako srodek antykoncepcji uzywa asequrelle...a do autorki tabsy anty to nie tabletki na poronienie

Gość gość
jesteś tak żałosna , szkoda że matka ciebie nie usunęła nie miałbyś teraz problemu 🖐️

Gość bbgbrg
to ciekawe czemu wszedzie mówią że gdy tylko wiemy o ciąży to natychmiast odstawić tabletki bo mogą sie przyczynic do poronienia?

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
C**y juz uzywasz, teraz zacznij uzywac mozgu tepa krowo i zycze ci zebys poronila i nigdy juz w ciaze nie zaszla bo tacy debile jak ty nie powinni sie rozmnazac :-o

Gość bbgbrg
27

Gość bbgbrg
mam juz jedno dziecko i nie zamierzam bawic sie więcej w pieluchy

Gość gość
to po co bawisz sie c**ka bez zabezpieczenia

Gość gość
dobrze ze we wtorek dzieci do szkoły wracają...

Gość bbgbrg
miała nadzieje że nie wpadłam. szybko poszłam do gina żeby mi przepisał tabletki a teraz niedawno zrobiłam test i wyszło że jestem i mam zamiar nie przerywać brania tabletek

Gość poli30
no to nie przerywaj,urodzisz jakieś warzywo to dopiero będziesz miała..pożycz od kogoś pieniądze i usuń ciążę

Gość gość
...a lekarz zapisal C***igułki bez badania?

Gość gość
Poronic można przyjmując kilka pigulek naraz i to jakiegoś określonego typu pigul, nie każdego jak leci. Jeśli nie chcesz mieć dziecka, to trzeba bylo sie zabezpieczać zanim w ciaze zaszlas :-o

Gość bbgbrg
Poszłam do niego tydzień po ryzykownym stosunku. Widocznie nic nie wykrył wtedy

Gość bbgbrg
Mam to gdzieś. Wszyscy tylko pięknie mówić potrafią. Kiedyś na kafe żebrałam tutaj o prace,nie o pieniądze. Nie miałam za co kupić opału na zime bo komornik mnie ładnie wyrolował w efekcie czego dziecko leży teraz w szpitalu na niewydolność nerek. Jedna pani tak tu chciała na kafe zabłysnąć jak to mi pomoże i da prace,oczywiście założyła na szybko byle jakiego meila żeby dać nadzieje i znikła. Z jednym dzieckiem nie daje rady dlatego tego musze sie pozbyć

Gość gość
Do gościa z 12:53 Tak można wziąć 4 tabletki na raz, potem 4 kolejne po 12h, ale nie w celu usunięcia ciąży. To działa jak postinor, czyli antykoncepcja do 72h po. Blokuje owulację, zagęszcza śluz, albo uniemożliwia zagnieżdżenie jajeczka.

Gość gość
nie miałaś 80 złotych na tabletkę 72 godziny po i wolalas poczekac, zaryzykowac i narażać teraz płód na uszkodzenia? takich ludzi powinno się odseparowywać od reszty społeczeństwa