Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem

Polecane posty

Gość gość

Chyba przeocyzłam sygnały jakie dawał mi pewnie facet. Było obejmowanie, neśmiała propozycja rozmowy gdzies dłużej, dotykanie itp. Nie zrozumiałam go, bo myślałam że chcę się przyjaźnić. Jednak nie byłam pewna i nie dawało mi to spokoju. Poszłam do niego i spytałam się o to. On wyrzekł się tego, nie patrzył się na mnie powiedział że powinnam udać się do psychologa zanim rozpocznę rozmowę z kimś i uciekł. Gdy sie widzimy patrzy się na mnie zwalnia, zatrzymuje się, a później gdy np się odwróce (sama nie wiem co robić wtedy) ucieka

Gość gość
Now łaśnie nie wiem, przesadzone zachowanie.... Ja też nie wierzyłam w siebie żartowała, może go pobudzałam, a gdy coś robił kompletnie się gubilam. Nie myślałam że może się mną zainteresować

Skoro jest nieśmiały, to się nie dziw, że go zbiłaś z tropu ze swoją bezpośredniością. Nawet nie wiesz ile facetów ma problem z powiedzeniem do kobiety, w sposób bezpośredni, że im się podoba dana pani i chcieliby jakoś ją poznać. Bo wielu się boi zlewki. A zlewka dla faceta to ugodzenie w jego środek :) Wiesz, nie musiał od razu tak reagować, że musisz się udać do psychologa. Mógł to obrócić w żart i jeśli byłby zainteresowany Tobą, to z tego , że się go zapytałaś wprost, mógł ugrać właśnie np jakieś spotkanie :) Nawet jeśli jednak mu się nie podobasz, to krótko mógł powiedzieć, że łączą Was tylko stosunki czystko koleżeńskie. W sumie tacy bardzo nieśmiali są ciężcy do rozgryzienia. Bo nie powie wprost a lub b. Staraj się przebywać w jego towarzystwie, możesz zaczynać jakieś luźne pogawędki na neutralne tematy i badać sytuację. Masz swoją intuicję która C***omoże :)

Gość gość
no włąśnie nie jest aż tak niesmiały...na dalsze rozmowy to nie wiem czy mam liczyć. na pewno nie na ten temat, bo jak powiedziałam mam mieć świadków na to że dotykał. Co jest dziwne, nawet jak na to że razem pracujemy

" Co jest dziwne, nawet jak na to że razem pracujemy " trzeba było od razu to napisac, po prostu boi się, ze to się wyda

Gość gość
no ale co z tego, że się wyda? To nie karalne. Oboje jestesmy bardzo młodzi i nikogo nie mamy.

To Ty tak uważasz, on widocznie wychodzi z innego zalozenie, stad jego głupie zachowanie - przedszkolaka!

Nie szukaj sobie chłopa w miejscu gdzie pracujesz. Jeśli masz dobrą pracę, w dobrym gronie to ja bym nie ryzykował. Po prostu jak coś się między Wami pochrzani, to niestety będzie to miało wpływ na Wasze życie zawodowe. Zwłaszcza, jeśli pracujcie w małym zespole, gdzie każdy każdego zna. On zacznie Ci d**ę obrabiać, jak coś nie wyjdzie. Głuchy telefon i wiadomo jak się to kończy.

Gość gość
On wie że za parę miesięcy się przenoszę gdzies indziej (on wie o tym), ale zostaje w tym samym mieście. Inaczej dałabym sobie jak mówisz spokój.

Gość gość
zreszta sam zaczal to wszystko