Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butus21

problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość butus21

Hej, Poznałem ok miesiąc temu dziewczynę starszą ode mnie o rok, ogólnie spodobała mi się, szczupła , zgrabna, zaradna itp. studiuje prawo i informatykę i to dziennie i jeszcze jest w stanie pracować w weendy... ogólnie bardzo mi się spodobała i nie ukrywam, niesamowicie mnie pociąga, tylko ona do mnie nie napisze sms dopóki ja nie napisze, nie zadzwoni, nie odezwie się na facebooku, nie zaproponuje spotkania, to ja musze nalegać i to bardzo na głupi spacer wieczorem,mam z nia problem bo ona w ogóle nie jest romantyczna, nie daje się pocałować, nie lubi jak mówie do niej zdrobniale i ogólnie jest bardzo zimna, nie podoba jej się to że ja studiuje na uczelni prywatnej, że nie pracuje itp., ogólnie zawsze mówi to co myśli i raczej sie z tym nie kryje, nie chciała abym ją całował ale pozwoliła na sexoralny, tylko że w jedną strone ja jej , a ona mi nie, nie nalegałem bo w sumie sam chciałem itp., zresztą nie chcialem jej wystraszyć, na dodatek ja mam dziewczynę, i mieszkamy razem na stancji , gdyby ta chciała ze mną być to pewnie bym zerwał z dziewczyną ale ona nie okazuje zainteresowania, jednak gdybymjej się nie podobał to nie pozwoliłaby zrobić sobie dobrze

Gość iuofesoi
w d***e ciema

Gość maalllgoo
kolejny frajer

Gość butus21
jakjazdobyc

Gość butus21
ile jej zaoferować za sex? Pała mi stoi jak szalona od samego rana i juz nie wytrzymuję :(

Gość gość
ściema, więcej się wysil