Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licealista

On 18 ona 15

Polecane posty

Gość licealista

Cześć. Mam 18 lat. Jest taka fajna dziewczyna, dobrze się dogadujemy, i nawet chciała iść ze mną na randkę. Ale myślę, czy by nie odmówić, i skończyć z nią znajomość. Ona ma lat 15. Moje pytanie, czy nie jest za młoda dla mnie? Boję się, że będę źle odbierany, że mam o trzy lata młodszą dziewczynę, piętnastoletnią. Lubię ją, ona mnie, no ale ta różnica wieku.. Skończyć to, poszukać sobie jakaś rówieśniczkę? Jak byście mi doradzali?

Gość gość
mala roznica wieku weź sie za nia lepiej, a nie marudzisz

Gość gość
ja ze swoja zona jestesmy 10 lat, po slubie 6 lat. ona miala 16 lat ja 21 jak sie poznalismy. od tamtj pory jestesmy razem, kochamy sie mamy dwojke dzaieci. Jestesmy razem bardzo szczesliwi, jest moja zona, przyjaciolka, kochanka jest calym mojm zyciem

Gość gość
a na co czekasz az kolega ja przeleci,niech ci lodzika zrobi a pozniej to nogi sama rozlozy i jechaj

Gość masturnankka
Zostawcie małolata. Pewnie jeszce ani cycka a tym bardziej c**ki nie widział!!!

Gość gość
Możesz się z nią spotykać tylko uważaj ona ma 15 lat możesz zostać pozwany o molestowanie przez jej rodziców jak jej dotkniesz , lepiej mniej się na baczności lub po prostu poczekaj na nią co innego jakby ona miała 18 a ty 21.

Gość gość
ja miałam 16 lat jak poznałam chłopaka o 3 lata starszego. czyli miał 19. Teraz jesteśmy ze sobą ponad trzy lata :) chcesz to startuj do niej tylko jej nie skrzywdź