Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dusozobkufmam

Po co pisać o ilości zębów dziecka na Facebooku

Polecane posty

Gość dusozobkufmam

Bardzo mnie to fascynuje jak mamuśki wypisują ile dziecko ma zębów, bo to ile waży, mierzy to standard ;)

Gość gość
Żeby głupi miał zagadkę;)

Gość dusozobkufmam
Aha to już wiem, dzięki :D

Gość dusozobkufmam
A poważnie, to dla mnie jest infantylne chwalenie się dzieckiem jak jakimś zwierzakiem, o jakie ładne ząbki ;)

Gość gość
pewnie lepiej ubrac pieska w ciuszki i robic mu zdjecia, to dopiero infaltylne :)

Gość Kasia_i_Jakub
To prawda dodawanie tysięcy zdjęć dziecka jest infantylne i bez sensu.

Gość dusozobkufmam
Ja nawet nie mam nic przeciwko zdjęciom, o ile nie są obciachowe ;), raz na jakiś czas spoko. Ale mama, tata (oboje stojący sztywno) i noworodek na tle kominka, to jakieś takie burackie ;)

Gość dusozobkufmam
Zauważyłam też, że to nie ma znaczenia kim jest mamuśka ;), odwala na ślepo, nie wiadomo na która trafi :D

Gość dusozobkufmam
Ciekawe czy te mamy od zębów ;), by chciały żeby ich rodzicie pisali o ich zębach :D

Standardem jest informowanie przez matki że jej dziecko śkonczyło np rok , dwa lata i więcej . Co gorsza zdjęcia z urodzin i innych okazji pokazując co dostało w prezencie itp . I Czekają ąz ktoś im wystawi komentarze typu ale śliczny itp

Gość dusozobkufmam
baba, nie brakuje mamusiek, które informują o skończonym 3, 4, 5, 6 miesiącu ;), co tam dopiero lata :D

Gość dusozobkufmam
Ja też uwielbiam foty w stylu, na pierwszym tle np. plazma, a dziecko gdzieś tam z boku, ledwo widać ;), niby zdjęcie dziecka ;)

Gość dusozobkufmam
Ale dobre jest to, że wychodzi z tego jaki jest człowiek na prawdę, po tym co uprawia na Facebooku ;)

Gość dusozobkufmam
;)

Gość sadnuf
no wlasnie po choj..

Gość dusozobkufmam
Ja rozumiem że pierwszy rok życia dziecka, to wielka euforia dla rodziców, tym szybkim rozwojem, te zęby ;), no ale co innego jest mówić o tym bliskim osobom, ale wypisywanie tego na portalu społecznościowym... :O

Na FB to w ogóle debilki wyrzygują, że są w ciąży, dołączają zdjęcia USG i żebrzą na LAJKI, ja zawsze piszę, że czekam na zdjęcia z porodu i film z poczęcia z niecierpliwością.... :P wszystko musi być upublicznione łącznie z kłótnią z facetem i teściową. Żenada!

Gość dusozobkufmam
Nie no zdjęcia z USG, to już patologia :D

Gość gość
ja tam uwielbiam zdjecia na nocniku z podpisem "pierwsza kupa " :)

Gość dusozobkufmam
Jeszcze co do zdjęć USG z ciąży, to chyba u swoich znajomych nie widziałam, natomiast widziałam u znajomych moich znajomych, masakra ;). Samo poinformowanie o ciąży w swoim profilu, to jak jest delikatnie zrobione i ktoś później mocno tą ciążą nie emanuje, to w sumie ujdzie...choć ja tego nie robiłam, nie czułam potrzeby ;)

Gość dusozobkufmam
Zdjęcia z podpisem moja pierwsza kupa nie widziałam ;)

Ja właśnie kiedyś w ramach wyśmiania absurdu fotek z USG ciąży zamieściłam foto z USG mojej tarczycy i wiecie co? Ludzie mi gratulowali!

Gość dusozobkufmam
daga, good for you :D

Gość dusozobkufmam
Mnie też mocno drażnią np. zdjęcia dzieci w stroju Mikołaja, szczególnie takie maleństwa, a już szczyt dna to dziecko dynia na Holleween :D

Gość gość
drażnia mnie zdjecia z podpisami np "biorę wszystko do buzi co mam pod raczka" , "maluje rysunek dla mojej mamusi" , "pierwszy raz robie siku do nocnika" moja kuzynka ma pelno zdjec z takimi podpisami :O drazni mnie to cholernie, co chhwile dodaje zdjecia swoich dzieci, nawet ma zdj z wlasnego wesela z torba w ręku a jej syn zaglada do srodka i podpisała "Kamilek zagląda jaki rodzice dostali prezent ślubny" :O nie no jest sie czym szczycic zenuaaaaa

Gość gość
Ludzie uwazaja poczecie i narodziny wlasnego dziecka za najwieksze osiagniecie zycia Kazdy wyrzynajacy sie zabek,nowa umiejetnosc malucha jest dla rodzica ich wlasna chwala..

Mnie tam zdjęcia dzieci w stroju Mikołaja czy dyni nie drażnią, to jest jeszcze do przeżycia ale w dobie zboczeńców i pedofilów, gdzie internet działa jak darmowa wyszukiwarka dla psycholi nie zamierzam zamieszczać żadnych zdjęć mojego dziecka.

Gość dusozobkufmam
daga, ja też nie zamieściłam ani jednego i jakoś żyje :D

Gość dusozobkufmam
ano te podpisy też są "urocze" ;)

Gość dusozobkufmam
Ogólnie to jeszcze dużo zależy w jakim stylu się to robi...Jak jakieś fajne zdjęcia dziecka z wycieczki, w tle fajne widoczki, to nawet miło popatrzeć, oczywiście nie w ilości 20 zdjęć ;)