Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki inhalator dla dziecka omnibus czy microlife czy moze jakis inny

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy prosze o pomoc w doborze inhalatora, przeglądam oferty i zastanawiam sie ktory brać omnibus czy microlife o może zupełnie inny?

Gość gość
Ja mam jakiś "omron".. aptekarka poleciła, mówiła, że nie jest zbyt głośny w stosunku do innych. Ma 2 maseczki: małą i dużą, używałam często, bo lekarka ciągle każe robić inhalacje jak mały ma katar. Kupowałam, jak dziecko nie miało jeszcze 2 miesięcy.

Gość gość
ja mam omnibus. jest cichszy od innych i do pracy ciągłej. poza tym mały i ładnie się pakuje, bo ma torbę w której wszystko się mieści

Gość gość
ja microlife NEB 100 B i soho ,i ten pierwszy zdecydowanie mogę polecić .

Gość gość
no wlasnie zalezy mi na cichości, jest jeszcze madel i philipsa i juz zgłupilam a omnibus jest tani bo za 90 zł,

Gość gość
nie wiem czy warto brac te w granicach 150 zł czy taki za 100 zł tez bedzie ok?

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=inhalator+omron&client=firefox-a&hs=cxS&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YQ3IUrTpO4WN7AartIDACA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=939&bih=456#facrc=_&imgdii=_&imgrc=co1ffFlObG0Z0M%3A%3BqW69mlV2qojqCM%3Bhttp%253A%252F%252Fivoren.intelishop.pl%252Fpic%252F_bp1891.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ivoren.intelishop.pl%252FInhalatory-k107%252FInhalator-Omron-C802-CompAir-basic-p1891.html%3B496%3B512 ten mam, oprócz takiego ustnika są maseczki

Gość kkasia84
też długo szukałam odpowiedniego inhalatora dla dziecka. Zawsze było cos nie tak, i syn nie chcial z żadnego korzystac. Poszukiwania trwaly długo, ale w końcu znalazłam inhalator PiC Solution, który oprocz tego, ze wyglada uroczo, bo jest w kształcie zwierzaka, to jest niezwykle efektywny w działaniu. Z jego pomoca leki działaja szybciej i skuteczniej.

Gość gośćemilka
Diagnostic - zdecydowanie ! Tani, łatwo dostępny, cichutki. Mają też takie w kształcie np rybek. Dzieci moje lubią inhalacje...

Gość mamusi
Ja też jestem za DIAGNOSTIC - koleżanka mi poleciła dla dzieciakow i jestem zadowolona - kupiłam taki w kształcie rybki (juz teraz nazwy nie pamiętam) i dzieciaki jeszcze bardziej zadodowolone. ;)

Gość EwelinkaCzyż
Ja też zdecydowanie jestem za inhalatorami od DIagnostic, bo są niedrogie i łatwodostępne. Co więcej, są cichutkie, a wierzcie mi na słowo, jak czesto sie z nich korzysta, to ba rdzo wazne jest. Nasz kupilismy w sklepie medycznym, sama pani nam go poleciła, młwiła, ze bardzo dobrze schodzą...

Gość EwelkaChłap
Ja też, jak wyżej polecam Diagnostic. Dobra firma i niedroga. :)

Gość gość
gość 2014.01.04 ja mam omnibus. jest cichszy od innych i do pracy ciągłej. poza tym mały i ładnie się pakuje, bo ma torbę w której wszystko się mieści ...kkkk...llllll... Potwierdzam :-) Ma też 2 maseczki, dla dziecka i dorosłego.

Gość Ganka
Ta rybka z diagnostic jest serio spoko. Dużo moich znajomych ode mnie odgapiło i swoim pociechom kupiło :)

Gość gość
Wygodnie inhaluje aparat Baby Sanity. Jest to sprzęt polskiej marki, instrukcja obsługi też jest po polsku, ale powiem szczerze, że nawet bez instrukcji można się połapać ocebe. Prosta obsługa, wygodna maska, czy smoczek dla malucha. Szybko można dużą dawkę leku podać, a co do leków to urządzenie nadaje się do stosowania w sumie wszystkich – oczywiście tych do wziewnej metody.

Gość gość
My stosujemy o dziecka inhalator kieszonkowy Pocket Air.

Gość gość
Chce dla córki zamówić inhalator Baby i zastanawiam się nad tym smoczkiem. Rzeczywiście jest wygodny, bezpieczny? Ktoś coś?

Gość PomocnaDłoń

A może taki? youtube.com/watch?v=CiBpFsgXKys&fbclid - skopiuj sobie link