Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hobbit pustkowie dla 5latka

Polecane posty

Gość gość

Myslicie ze 5 letnie dziecko moze hobbita ogladac? Maz wlasnie poszedl z dziecmi w tym 5latka do kina na to. Ogladala pierwsza czesc (nie wiedzilam nawet ze maz jej pokazal) i bardzo jej sie podobalo. Co myslicie? Film jest od 7lat.

Gość gość
nie - sama książka jest pisana w stylu dziecięcym ale film jest skierowany do miłośników fantasy i dorosłych, dziecko w tym wieku nie zrozumie wielu rzeczy w tym filmie, nie m ówiąc o strachu przed smokiem w filmie... albo orkami

Gość gość
dziecko po pierwsze nie zrozumie po drugie bedzie sie balo sceny z pajakami smokiem, i oni tam zabijaja nie wiem czy to dobry pomysl :/

Gość gość
nie jest to dobry wiek ,bo film jest od 7 lat ,byłam dwa razy na hobbicie raz mężem to było tylko dwoje dzieci w wieku ok 10 lat ,żadnych młodszych ,potem poszłam z synem też 10 latkiem to tylko on był na sali jako dziecko reszta młodzież ,starsi i syn się wiercił a co dopiero 5 latek ,film jest długi ,mega głośny jak zaryczy ten smok to sama się wystraszyłam w niektórych momentach no i połowy jak nie całego 5 latek nie zrozumie .

Jak kto woli ;) Moim zdaniem to nie jest film dla 5 latka - za długi , "za ciężki" , nieodpowiednie sceny ;) Co innego "Skubani" czy " Królowa śniegu" - to są bajki dla takiego "malucha" :D