Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilavvvvvxd

co mam zrobić czemu on tak robi

Polecane posty

Gość Lilavvvvvxd

Ja mam 18 on 232 spotykamy się już prawie rok na imprezach gdzie często jest alkohol on jak wypije wtedy mówi że mnie kocha przytula całuje i czuje że mu zależy na ogół jest nie śmiały . Jak pije z kumplami potem dostaje sms ze mnie kocha chce żebym była obok na nast. dzień za nie przeprasza. A gdy piszemy na trzeźwo to on traktuje mnie jak koleżankę mam tego dosyć ale troszkę się już przyzwyczaiłam do niego i już próbowałam odzwyczaić się ale jak wypije to mnie ciągnie do niego jeszcze bardziej i najgorsze gdy się zbieram na odwagę pogadać i mówię spotkajmy się pogadamy o nas i co dalej bo ja już nie chce takich spotkań po pijaku to on nigdy nie może. Ale jak pijany to przychodzi i wielce do rozmowy i przecież cię kocham to po co to robi ? Pomóżcie bo ja nw już co robić, Czy on czuje naprawdę coś do mnie czy nie

Gość Lilavvvvvxd
22lata

Gość gość
coo?? bez sensu....jak po pijaku na czulosc go bierze a na trzeźwo nie...non sens uciekaj w maliny

Gość Lilavvvvvxd
To czemu tak robi ?

Gość gość
Bo ma nierówno pod sufitem

Gość ogryzekogryzek
bo facetom trudno mówić o uczuciach na trzeźwo, duma i ego nie pozwala :D ja się trzymam tego, ze po pijaku prawdę się mówi :P po trzeźwemu niekoniecznie :D

Gość Lilavvvvvxd
co mam mu napisać żeby w końcu się zdecydował bo ja chce związku albo koniec bo już mam tego dosyć

Gość gość
a moje serce i rozum podpowiada mi zebys poprostu wystrzeliła z pytaniem czy cie kocha i oswiadcz ze potrzebujesz tej odpowiedzi bo zyc nie mozesz myslac o tym,tym bardziej jesli bedzie próbował zbic z tematu powiedz ze kiedy wypije sam przeciez wie co pisze to nadal jedna ta sama osoba zycze ci odwagi i bierz sie nie krepój zycie jak wiemy jest tylko jedno pozdrawiam mam nadzieje ze to pomoze nawet jesli odpowiedz bedzie brzmiała ze tylko chce zwykłej przyjaxni bedziesz wiedziała i mogła isc dalej dodam ze jestem facetem i posłuchaj naprawde faceta który zreszta nie ma interesu zrobic ci na złosc tylko stojac z boku z pełnym szacunkie do twojej osoby ci radze :)