Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba przegapiłam czas w którym powinnam chodzić na randki

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat i widzę że wszyscy w moim wieku są już w poważnych związkach, nie przelotnych. Sporo bierze ślub i powodem nie są wpadki. Ja na randki nie miałam ochoty ani czasu, a teraz pewnie już za późno bo wszyscy faceci zajęci. Zawsze myślałam że będzie jeszcze czas kogoś poznać, a teraz widzę że już za późno.

Gość lola z tarnopola
moja ciocia wyszla za maz po 50 jestes na polmetku 🖐️

Gość gość
nie przejmuj się, twoi znajomi za 10-15 lat będą się rozwodzic. Znajdziesz jeszcze kogos, tylko trzeba bardziej uważać i nie brac sie za jakichs dziwolągów po pięciu związkach, co sie bawią kobietami

Gość gość
potem się wstydzić całe życie? nie ma czego żałować, większość facetów jest tak brzydka że szkoda tylko czasu na te krzywe pastewne ryje buraczane

Gość gość
zgadzam się z powyższym hahahahaha

Nie przesadzaj, 25 lat to jeszcze nie jest za późno. Jest jeszcze wielu wolnych facetów a na randki nigdy nie jest za późno ;)

Gość gość
wypowiedź z 14:50 mnie rozbawiła;) Ale prawda jest taka, że c***orządniejsi są już zajęci. A ja z wiekiem piękniejsza nie będę. Żałuję teraz, że wcześniej się nikim nie interesowałam.

Gość gość
nikt Ci się nigdy nie podobał? przez całe 25 lat?

Gość gość
Czasami mi się podobali, ale nie czułam żadnej potrzeby bycia w związku. Miałam krótkie znajomości ale nie chciało mi się dbać o te relację. Więc sama sobie jestem winna, bo za późno do tego dojrzałam.

Gość gość
Ja mam to samo. Mam 22 lata i bardzo rzadko chodziłam na randki, teraz wcale. I mało kto mi się podoba, jestem dosyć wybredna

Gość nbnbbn
teoretycznie przegapiłaś . Ale jesli bedziesz zdetermionowana to oczywiscie ciagle mozesz znalezc sobie kogos na randki

Gość nbnbbn
pamietaj ze w Polsce facetów jest kilkanascie milionów .. JEsli nie potrafisz sobie znalezc wsrod tych milionów ani jednego to własnie świadczy ze jest z tobą cos nie tak

Gość nbnbbn
to samo jest z kobietami . Jeslt ich w Polsce na pęczki

Gość gość
Zgodzę się że facetów jest kilkanaście milionów. Ale czy ja codziennie obracam się w ich towarzystwie? Widuję ich, mam szanse poznać? Niestety nie. To loteria czy na kogoś się trafi.