Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteria to już nie to samo forum co kiedyś

Polecane posty

Gość gość

Jestem tu od 2005 roku i kafeteria stala sie szambem, od ok 2011 roku jest coraz gorzej

Gość gość
Jedynie w zeszłym roku trochę się poprawiło :(

Gość gość
Poprawilo ? Rok 2013 na kafe byl TRAGICZNY, zepsuli calkowicie forum, zmienili wygląd na to paskudztwo, coraz wiecej kretynów pisze w stylu macka b :( Coraz rzadziej tu zagladam, pora szukac nowego miejsca w sieci, tylko jakiego ? Wizaż jest opanowany przez sweet panienki, nie wolno na nikogo nic napisac bo ban :(

Zgadzam się. Kiedyś to były czasy. Tematy Tomka_1982 Mam 22 lata i 4 miesiące i nigdy nie miałem dziewczyny, temat o pudelku porwanym przez jaszczomba :D śmieszne podszywy, a teraz pełno chamstwa wszędzie.

Gość gość
Poprawilo ? Rok 2013 na kafe byl TRAGICZNY, zepsuli calkowicie forum, zmienili wygląd na to paskudztwo, coraz wiecej kretynów pisze w stylu macka b smutas.gif zzzzz jacy uzytkownicy, takie forum i oprawa graficzna malo ma tu zdo rzeczy gdyby gimnazjum i bezrobotne laewactwo nie opanowalo tego forum nie zwrocila bys na oprawe zzzzzz widzialas by ktos gdzies, staral sie zrobic dla menelstwa?

Gość gość
ludzie nie narzekają, reklamy są to po co mają cos robic ? zgłaszajcie to co wam sie nie podoba w dziale Redakcja, wysylajcie maile a nie tutaj stekacie

Gość susumita
ej a dyrektore to w koncu byl facet czy nie?:>

kafeteria stała się szambem i siedliskiem całej bandy kafe-debilek, w wieku od 20 do 60, które sieją intrygi na miarę średnio-inteligentnych licealistek. i paru wielbicieli, którzy je wielbią, podczas, gdy one ich odtrącają. takiego burdelu i zafajdania nie było tu od 10 lat :D

Gość gość
gość ludzie nie narzekają, reklamy są to po co mają cos robic ? zgłaszajcie to co wam sie nie podoba w dziale Redakcja, wysylajcie maile a nie tutaj stekacie " x hahahahaha skad sie urwalas?:D x zreszta kolo c***a mi to lata nudzi mnie forum? a nudzi, wiec przerzucam sie na real kafe to tylko z braku laku, z nudow

Gość gość
odeszli ludzie co fajnie pisali, a nowi tacy fajni nie są

Gość oglądacz kobiet
tylko foty cycuchów zostawić