Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kawalerka w Warszawie na co zwrócić uwagę dzielnica wielkość cena WASZE RADY

Polecane posty

Gość gość

Witam, może ktoś z was ma doświadczenie w kupowaniu mieszkań i podpowie na co zwrócić uwagę, najchętniej chciałabym 2 pokoje, ale nie mam takich możliwości finansowych A wy gdzie kupiliście swoje mieszkania, w jakije dzielnicy, ile metrów i za ilę? Ceny wahają się od 180 (dp generalnego remontu) do nawet 300 tys. (nie mam takich możliwości) dzisiaj widziałam kawalerkę na Pradze Płd, nawet dobrze zlokalizowana, wyremontowana, do wprowadzenia, ale 220 tys. a 25 metrów, wiem, ze takie są ceny, ale powiem szczerze, że trochę klaustrofobiczne było to mieszkanie

Gość gość
jakby tak ze 2, 3 metry więcej byłoby naprawdę nieźle, ale nie sądzę by to była taka okazja i gdyby nawet udało się ją kupić to nie wiem czy kiedyś sprzedałabym ją za taką cenę

Gość gość
jest tu ktoś kto kupował, zamierza bądź sprzedawał? Halo

Gość mateo_26
ja mam w Gdańsku na sprzedaż 38 metrów

Gość gość
no nie wierzę, tyle osób tutaj pisze o mieszkaniach, chwali się, że wynajmuje no może ktoś z was chociaż mieszka albo mieszkał na takim metrażu?

Gość gość
Warszawa Nowolipki - 2 małe pokoje za 229 tyś, (35m2) chyba niedrogo?

Gość ta co wyżej
220 tyś za 25m na Pradze? w życiu bym nie dała...

Gość ta co wyżej
Co do komfortu to... mieszkam na tych 35m2 i nie powiedziałabym żeby było bardzo luźno jak dla 2 osób ;-/

Gość gość
o wreszcie się ktoś odezwał, chodzi o Pragę Południe, nie Północną, nie dałabyś? Wierzcie mi takie są ceny do kogoś kto mieszka na Nowolipkach, 35 metrów za 229 tys? ale do remontu? kiedy kupowałas?

Gość gość
ja teraz mieszkam na jakichś 20 metrach, ale jest wysoko, więc aż tak nie odczuwam co do tej Pragi, to myślę, że potem bym go nie sprzedała za taką cenę, stąd pewne rozterki, mieszkanie było ładne, zadbane, ale miałam wrażenie, że jest takie małe, mimo, iż sama mieszkam w malutkim, to nie widziałam różnicy

Gość gość
a co to tylko słoiki kupują mieszkania? poza tym chcecie, nie chcecie - są i będą! Moja rodzina mieszka tu od 15 lat, a tak będzie ludzie będą się przenosić tam gdzie jest praca

Gość ta co wyżej
Na Nowolipkach - owszem do remontu ale tato wyremontował i znajomy płytkarz i remont tak małej powierzchni można zrobić w efekcie za 15-20tyś :-)

Gość ta co wyżej
ww. kupowałam w lutym 2013

Gość gość
o to super, naprawdę tanio ci wyszło chciałabym trafić na taką okazję w takim miejscu :) co do remontu to oglądałam także na m2 na Woli, ale całkowicie do remontu, dosłownie z całą instalacją itd. więc nie sądze, że ktokolwiek by się zmieścił w cenie 15-20 tys. to byłoby pewnie nie mniej jak 50 tys. :( a tobie zazdroszczę zakupu, właśnie o czymś takim myślałam, 230-240 tys, 2 małe pokoje i w miarę dobra lokalizacj, wiadomo nie mówię już o jakimś ścisłym centrum, choć i tu mieszkałam, no ale nie pod Warszawą i 10 przesiadek, zwłaszcza, ze nie mam samochodu

Gość ta co wyżej
Na pewno rok temu było ciut taniej.... ale fakt faktem że Nowolipki to lokalizacja cud malina, wszędzie bliziutko :-)

Gość ta co wyżej
A przy jakiej ulicy było to na Woli co oglądałas? Jaki metraż i ile chcieli kasy?

Gość gość
blisko Wola Park, nie pamiętam dokładnie ulicy, ustawne mieszkanie naprawdę i pokoje spore, ale całkowicie do remontu :O jakieś 41 metrów i 260 tys.