Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spryciura

łóżeczko Charme

Polecane posty

Gość spryciura

Witajcie spodziewam się maluszka w maju i rozglądam się za rzeczami dla dziecka,powoli już coś kupuje.Znalazłam bardzo fajne mebelki kolekcja charme,czy któraś z Was ma może coś z tej kolekcji?Jak jakościowo te mebelki?Gdzie kupiłyscie?

ja zastanawiam się nad kołyską z feretti, ogolnie z tego co slyszalam od znajomej to chwali tą firmę, jest zadowolona z akcesorii , a ma ich naprawde dużo :D

Gość Gochaacha
ja też mam parę rzeczy z tej firmy i mogę powiedzieć ze spokojnym sumieniem że są na prawdę dobre, ja mam pościel,śpiworek, ręcznik jak kupowałam te rzeczy to mieli tylko tego typu rzeczy dla dzieci teraz widziałam że mają mebelki ale niestety dla mnie za późno bo już mi nie potrzebne chyba że przy kolejnym dziecku;)

Gość kofinka
ja też mam akcesoria z tej firmy i bardzo sobie chwalę,mebelków nie mam jednak widziałam na stronie i bardzo mi się podobają

Gość jankaanka
słyszałam wiele pozytywnych opinii o tej firmie ale gdzie widziałyście te 'piękne' mebelki o których tak namiętnie mówicie?bo ja ich nie widziałam

Gość kofinka
na firmowej stronie mają zdjęcia nowości,na fb też jakieś są, na żywo nie widziałam ale jest lista sklepów gdzie można dostać ich produkty więc może już są w sklepach

Gość kofinka
na firmowej stronie mają zdjęcia nowości,na fb też jakieś są, na żywo nie widziałam ale jest lista sklepów gdzie można dostać ich produkty więc może już są w sklepach

Gość aniołekfijołek
miały być w styczniu dostępne w sklepach ale chyba jeszcze ich nie ma,bo moja siostra chciała kupić te mebelki dla swojej córeczki, tak jej się spodobały że ciągle mi truje żebym szukała gdzie można kupić:D

Gość spryciura
macie inne produkty tej firmy i jak zadowolone jesteście?bardzo podobają mi się te mebelki,wiecie może czy dostępne są te mebelki w woj.świętokrzyskim?

Gość spryciura
chyba muszę się wybrać na objazdówkę, bo owszem w tych sklepach były produkty feretti,jednak mebelków nie mieli ale może teraz już są na stanie,bardzo chciałabym je zobaczyć

Gość Gochaacha
zobacz sobie w smyku,tam najprędzej będą te mebelki charme ,w sumie ciekawe czy mają wszystkie modele co na stronie?