Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajmilla

W oczekiwaniu na testowanie styczeń 2014

Polecane posty

Gość Kajmilla

Witam , chciałabym założyć wątek dla wszystkich kobiet , które są w okolicach testowania i są tak samo zniecierpliwione jak ja:-) kiedy testujecie? Ja 10 stycznia o ile wcześniej nie dostanę okresu.podzielcie sie kobietki z waszymi objawami , przeczuciem :)

Gość gość ja
No to sie dopiszę. Testuje koło 15go. Objawy to jest w ogóle jazda bo mam od tygodnia wiekszość jakie mialam w ciągu poprzedniej ciązy - i te z I trymestru i te z III :) Chce mi sie spac w południe a w nocy nie, odrzuca mnie na widok mięsa, mam okropne zgagi, miewam ochote na papierosa choć od wielu lat nie palę. Oczywiscie mam swiadomosc ze objawów w tak wczesnej ciązy poprostu nie może byc.. ale pewnie mieszane uczucia: strach przed byciem w ciązy i chęć posiadania drugiego dziecka tak wpływa na moja psychikę.

Gość niecierpliwaa93
Dolączę do was:-) ja okres powinnam dostac dzisiaj, ale cos sie nie spieszy. Mam lekkie bóle jak na okres ale go brak...

Gość Kajmilla
Niecierpliwaa93 :) wiec trzymam kciuki , może akurat to TO:) kiedy testujesz? Fakt , na objawy to trochę za wcześnie szczególnie te , które przeważnie powinny pojawiać sie w późniejszym okresie ciąży ... Ale psychika i chęci robią swoje:) ja testuje 15 i mam nadzieje, ze będzie pozytyw , tym bardziej ze to już 4 cs

Gość tezczekajaca
To i ja się przyłącze :) Będę testować około 14tego. To nasz pierwszy cykl starań dlatego nie nastawiam się, że tak za pierwszym razem mąż coś tam ,,ustrzelił' :)

Gość Kajmilla
No wiec w grupie raźniej :-) ja już pomału zaczynam wariować , myślałam,ze będzie łatwiej a tu ciagle nic...

Gość gosiaaa87
Hej ja tęstuję 8 stycznia :) chodź staramy się z mężem trzeci cykl dlatego tym bardziej żyje w stresie bo tak pragniemy dzidzię Chodź co prawda na okres się nie czuję Nadzieję dają mi od 4 dni powiekszone bardziej jędrne piersi a przy naciskaniu widoczne niewielke ilości bezbarwngo płynu a nigdy wcześniej tak nie miałam nawet prdzed okresem Wszystkim Nam życzę 2 kreseczek :) pozdrawiam

Gość gość
Gosiaa87 a badalas prolaktyne? Zbyt wysoka utrudnia zajscie a wyciek zwykle jest konsekwencja jej za wysokiego poziomu . Oczywiście życzę aby to byl objaw cciąży w twoim przypadku :)

Gość gość
Testowanie :o Co to za okreslenie :o

Gość tezczekającza
Wydawałoby się, że żeby zajść w ciaże wystarczy uprawiać seks w dni płodne i musi się udać.....a tu się okazuje, ze nie tak łatwo jest zajść w ciąże. Chociaż moim zdaniem najlepiej byłoby o tym nie myśleć i po prostu kochać się kiedy ma się ochote itd bez nastawienia na owulacje bo zwariować można....Ale wiadomo, że psychika robi swoje i cieżko się tak zupełnie wyluzować. sama wiem po sobie bo już czekam czy będzie ten okres czy nie....Z tym, że jakoś specjalnie nie pilnowałam owulacji, po prostu robiliśmy to kiedy chcieliśmy ale to pierwszy cykl więc pewnie dlatego tak łatwo mi to przyszło....

Gość mones
Witam. Zycze wszystkim starajacym sie dwoch kresek jeszcze w tym miesiacu :) my dopiero zaczelismy sie starac no i 19 wszystko sie okaze ;)

Gość kiniaaazmiasta
A myślicie że jak zrobie test n 4 dni przed planowanym okresem to mógłby już wykazać ewentualną ciąże?

Gość gość
kiniaaazmiasta ja robiłam test 5dni przed terminem okresu i wyszedł pozytywny. W tej chwili ten pozytywny test ma 9m-cy i juz raczkuje :-)

Gość Kajmilla
Witam wszystkie kobietki:) ja w tym mc tez nie myślałam zbytnio o owulacji , ale po niej już tak;) tzn nie mogę sie doczekać testowania ... Może tym razem , a jak nie to już na spokojnie

Gość tezczekającza
Jak na złość ten czas się ciągnie :D Myśle, że może zrobie test tak za 5 dni,...może coś wyjdzie a z drugiej jak jeszcze nic nie wykryje to sie rozczaruje ale co tam... chyba zaryzykuje :)

Gość gość
Hej U mnie termin @ wypada na dzisiaj i póki co nic się nie zanosi. Objawów ani na @ ani na ciążę zero.

Gość Kajmilla
Ja pamietam moja pierwsza ciąże , która poronilam w 9 tyg to mój test wyszedł dopiero 6 dni po terminie okresu, nie wiem czy miałam przesunięta owulacji czy proces zagnizdzenia dłuższy... Dlatego teraz spokojniej , czekam conajmniej do pt bądź soboty o ile , okres sie nie zjawi...

Gość o83
witam, my staramy się 2 cykle, w zeszłym miesiącu robiłam test 5 dni przed okresem i pozytywny, niestety okres dostałam dokładnie wtedy kiedy powinnam, w tym miesiącu okres powinnam mieć 3 stycznia, nie było, zrobiłam test, pozytywny...a dzisiaj okres...myślałam że to będzie tak od razu..mamy już syna 4 letniego, wtedy udało się za pierwszym podejściem

Gość gość
Kamilla jeśli pytanie było do mnie, to nie robię testu, bo mi tak szybko niestety nie wychodzą. Czekam do 10.01 i dopiero wtedy zrobię :)

Gość Kajmilla
No to w sumie tak jak ja ... 10. Pierwsza próba i mam nadzieje , ze ostatnia :-D

Gość Kajmilla
O83 a jakiej firmy robiłaś testy:/ ? Może powtórz bo w ciąży czasami występują silne plamienia , które często są mylone z okresem...

Gość o83
robiłam strumieniowy pink test, strumieniowy amil i płytkowy bobo test wszystkie były pozytywne, na strumieniowych kreski były słabe a na bobo teście już wyraźna druga w dzień po terminie okresu. Niestety to nie jest plamienie, wczoraj cały dzień krwawienie, w nocy i teraz to samo:(

Gość gość
o83 a może miesiączkujesz po mimo ciąży znam kilka osób które tak miały ja zresztą też dopiero beta pokazała 9 tydzień chodź miałam okres normalnie do 5 miesiąca :D

myślę że zrobię betę za kilka dni i zobaczymy, jakoś nie czuję że jednak może to być ciąża

Gość Kajmilla
Ja dzisiaj zatestowalam , niestety nie wytrzymałam:(okres powinnam dostać jutro albo w środę , ale już dzisiaj coś tam było widać przez chwile , ale pózniej zniknęło...:( jak sie dobrze przypatrze to widzę zarys kreski , ale nie wiem czy to tylko jakieś wgłębienia czy cień cienia ...bezy niestety nie mogę zrobić bo nie mieszkam w PL , wiec pozostaje tylko czekać ...

Gość Kajmilla
O83 jeżeli wszystkie testy wyszły c***ozytywnie ja bym na Twoim miejscu nie czekała zbyt długo na badania ... Idź jak najszybciej bo może faktycznie coś jest na rzeczy

Gość Mebelmania
Wpisz w dowolną wyszukiwarkę „Mebelmania” i wybierz zakładkę „meble dziecięce i młodzieżowe” - znajdziesz tu świetne meble dla dziecka i nie tylko. Polecam głównie ze względu na cenę system Bajka (pięknie urządzony cały pokój za niecałe 1900zł – w skład zestawu wchodzą łóżko, szafa ubraniowa, regał i komoda - wszystko osobno wycenione, więc można zamówić pojedyncze elementy) a dla ceniących przede wszystkim bardzo wysoką jakość polecam system bajkowych antresoli z systemu Zamek, całej kolekcji z systemu Princess oraz wiele innych cudnych mebli dla Twojego dziecka. Zapraszam serdecznie po spełnienie marzeń Twojej pociechy! Pozdrawiam Mebelmania