Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co moze byc przyczyna

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny wczesniej juz dalam temat nie mam @ prawie dwa tygodnie testy robilam 3 kazdy negatywny ... po takim czasie mysle ze juz dawno wynik powinien byc. Mialam bol podbrzusza kojace jajniki ciage myslalam ze to @ nadejdzie ale juz dwa tygodnie niekiedy taki sam bol przez caly czas. Nie wiem co moze byc przyczyna we wrzesniu odstawilam anty mialam @ regularna . Przed braniem tabletek nigdy nie mialam takiego opoznienia byly to najwyzej dwa dni. Myslalam ze moze ciaza , zalamalam sie po trzecim tescie ktory wykazal negatywny bo bardzo chcialam tej ciazy. Teraz po wolnym udam sie do lekarza jezeli do tego momentu dalej nie dostane. Czytalam testy sie myla ale chyba nie po takim czasie . Moze ktoras z was doradzi albo miala cos podobnego i okazalo sie to moze jednak ciaza ? Pozdrawiam

Gość gość
Jak ktoras z pan miala podobna sytuacje prosze zeby opisala

Gość gość
Mialam podobna sytuacje . Przesunelam mi sie owulacja testy na początku tez wychodzily negatywne ale 3 tyg po terminie pojawila sie dopiero jasna kreseczka.

Gość gość
spóźniala mi síę @ 6 dzień dzisiaj , w 4 dniu po południu zobaczyłam 1 kreske .. dziś rano temperatura wynosiła 37.2 zaczęło mnie boleć podbrzusze , więc tak z ciekawości zmierzyłam (wiem , że tego nie bierze się pod uwagę , ale przed @ temperatura spada ) zmierzyłam o 19 i dalej było nawet 37.3 , a o 19.30 poszłam do toalety i zobaczyłam bardzo jasna krew na papierze .. co to może być?

Gość jhkcjdskjcbdskjcbkdsjbvjkd
udaj sie do lekarza, krew nigdy nic dobrego nie wróży ja mając plamienia w ciąży poronilam w 8 tyg

Gość gość
a to może być ciąża mimo tego negatywnego testu ? do lekarza raczej szybko się. nie dostanę , bo dopiero we wtorek i to jak będzie coś prywatnie..