Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozterce22222

Podrywa mnie wspaniały facet ale niezaradny wciąż szuka pracy

Polecane posty

Gość gość
Kolo zachowuje sie jak dziecko ktore ma 3 lata i mowi ale ja chce i tupta. Dobrze, zrobilas. Mam nadzieje,ze facet zda sobie sprawe z Twojej decyzji i wezmie sie za zycie. Trzymam kciuki autorko!

Gość wrozterce2222
Dziękuje :)

Gość wrozterce2222
Zakończyliśmy rozmowe definitywnie napisał mi że jestem pusta i że nie da mi sie nigdy wykorzysywać ani żadnej innej kobiecie bo woli być sam niz być z kimś .

Gość gość
chłopak słusznie napisał

Gość gość
no widzisz, dziewczyno, przynajmniej wiesz z kim masz / miałaś do czynienia, jeszcze trochę i wmówi ci że go chciałaś wykorzystać:) spieprzać od takich kolesi, bo to chore jednostki

Gość gość
I ja z takim bylam jak wczesniej pisalam- no i na koniec oczywiscie okreslil mnie glupia suka itp. I badz tu dobrym. Trzymaj sie autorko! :-*

Gość gość
Ciekawe, kiedy koleś się zorientuje, że tym, iż we własnym mniemaniu "nie jest pusty", nie zapłaci rachunków? Nawet mi go odrobinkę szkoda, taki umysłowy inwalida... ;)

Gość wrozterce2222
Aż mi sie w głowie nie mieści .. Wiecie co mi jeszcze napisał że jego była go wykorzystywała ja sie go spytałam w jaki sposób a on że ma do niej żal bo musiał jej kupować bilety jak przyjeżdzała do niego ,kupował jej doładowania i że już nie da sie wykorzystywać rozumiecie? wypomniał jej bilet śmieszne.. Zamiast sam ją odwiezc***przywiezc to takie rzeczy wypomina .. urwałam z nim kontakt i wywaliłam ze znajomych na gg..

Gość gość
Brawo Autorko! Szkoda czasu i nerwów na pasożyta bez honoru i perspektyw.

nie rozumiem dlacezgo to facet mialby przywozic/odwozic laske - pzreciez zawsze mozna skorzystac z taksowki itp. natomaist ja bym sie na miejscu autorki nie zwiazala z tym panem - nie dlatego ze on nie ma pracy - ja mam wiec luzik;-) starczy dla dwojga czy trojga;-) tylko dlatego ze uwazam, ze najlpeij czujemy sie z ludzmi podobnymi do nas samych, ceniacymi sobie te same wartosci oraz styl zycia - wszyscy moi koledzy i kolezanki zyja podobnie do mnie (choc maja inne zajecia) - nie zwiazalabym sie z kims tak odmiennym bo to klopot dla obydwu stron, tak samo jak niezwiazalabym sie z licealista - bo to inny etap zycia i tyle;-)

Gość gość
moze tak to sobie poukladal ze ty bedziesz pracowala na dom,a on bedzie wychowywal dzieci ;) ;);)

autorka nawet nie chce isc z nim na randke (nad tym sie zastanawia) a ktos tutaj o wychowywaniu dzieci i wpsolnym domu - dobre sobie;-)

Gość gość
Podobno miłosc to milsoc, a tutaj ha, takeigo wala, masz robic pieniazki i grzecznie przynosic do domciu, haha

Gość gość
Kobiety kochają mężczyzn, a jeszcze bardziej kochają ich pieniądze.

Gość gość
Jak chcesz pania to rob na nia :D

Gość gość
Bez ambicji ten pan, len, i nie wiem co jeszcze. O to tak jak eks tego mojego, musial jej jedzenie przywozic haha dobre- a sam potrafi tylko herbate zrobic i jajecznice. Matka zawsze na wieczor kolacyjke do luzia. Z takimi ludzmi chociaz chcielibysmy zyc nie da sie. Szkoda ich i zal, a my kobiety z litosci- ale co dstajemy w zamian?! Powoli mi przechodzi ale dluga droga przede mna. Stanowczo ja zakonczylam z panem i autorka ze swoim. A czy sie ocudza? Pewnie tak, jak rodzicow zabraknie i pod 50tke beda. No ale wtedy za pozno bedzie. Autorko jestes mloda kobieta z ambicjami zycie przed Toba i milosc i tak jak ja- skup sie teraz na sobie bo szkoda nerwow. I jak tu gosc wyzej napisal- tak, trzeba sie zadawac z takimi jak my, z takim srodowiskiem. Buziaki.

Gość gość
To i tak dobry jest ja to nawet studiów nie mam

Gość gość
Wolalabym byc gwalcona przez grupe muzulmanow niz zwiazac sie z Polakiem