Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozterce22222

Podrywa mnie wspaniały facet ale niezaradny wciąż szuka pracy

Polecane posty

Gość wrozterce2222
gość powiedz coś więcej podobna sytuacja tzn co u ciebie konkretnie sie działo i jak sie skończyło chętnie podczytam :) U mnie naprawde problem wysokiej rangi bo każde wyjście jest dla mnie straszne ale postanowić musze definitywnie bo nie moge go tak zwodzić przecież a wiem że on mnie kocha i nie chce jego krzywdy.

Gość gość
jak widać bez dużego majątku u kobiet jest się skreślonym

Gość gość
raczej jak się jest wołową d**ą - to owszem, jest się skreślonym

Gość gość
jakiego majatku?!??!!??no kurde dorosly,zdrowy facet naprawde moze znalezc sobie prace.nie musi byc w zawodzie.moze isc nawet na kase do supermarketu.chyba fajnie jest miec swoja kase,a nie zyc na rachunek czyjsc.z reszta w polsce akurat mamy mase facetow nieudacznikow,pijakow,meneli co zatruwaja zycie calej rodzinie,a on jak taki jest za mlodu to akurat bardzo mozliwe,ze marnie skonczy.szkoda zeby ciagnal innych na dno!

Gość gość
Z opisu wnioskuje, ze lepiej jak sobie dasz z nim spokoj bo potem bedziesz jedza i mu bedziesz wymawiac p********owatosc.

Gość wrozterce2222
Hehe niewiem kto to pisze o tej dużej kasie i o tych majątkach ale podejrzewam że wciąż ta sama osoba która popada ze skrajności w skrajność. Ilez razy można tłumaczyć że ja nie chce bogatego tylko by pracował i zarabiał nawet i najniższą ale zarabiał. Tak własnie widze że w Polsce to większość bezrobotnych leni oczekujących super niuni rodem z Jurnala a sami no cóż pozostaje wiele do życzenia:) chodziaż ten mój jest normalny pod tym względem i prosty facet jedyną jego wadą jest to co już tutaj pisałam że jest nieogarnięty i mamisynkowaty. Ale to wina jego mamy po troszke bo jak by byla surowa i nie dała mu jeść to by poszedł nawet i do sprzątania.

Gość gość
To szczery, delikatny i rodzinny człowiek. Zerwij z nim kontakty zamiast go zwodzić i próbować go przerobić na swoją modłę.

Gość wrozterce2222
Ja nie chce go przerabiać chce tylko by był facetem a nie pierdołą bez jaj której każdy na głowe wchodzi i znalazł prace chodzby za najniższą ale pracował bo ja sie rozwijam pracuje oszczędzam a on co , na nic go nie stać bo woli z dziećmi siedzieć i spać całe dnie ..

Gość gość
Twoim zdaniem jest pierdołą bez jaj, któremu kazdy wchodzi na głowę. Jak można zadawać się z człowiekiem, o którym ma się tak fatalną opinię.

Gość kolanko_27
fajna z ciebie dziewczyna :)

Gość wrozterce2222
Niestety nie tylko ja mam taką opinie ale większość osób z wątku bo sobie na to zasłużył mimo iż go prosiłam on sobie nic z tego nie robi , prace by miał u ojca to nie chce bo sprzątać to on nie będzie to co mam jeszcze zrobić i jak mu pomóc? on sam sie z tym męczy bo widze. Jestem jedyna dziewczyna która z nim gada bo nawet koleżanki nie ma , więc wypraszam sobie taką opinie że jestem zła bo jestem aż za dobra na tyle proszenia. Sam sobie na to wszystko zasłużył i ja tutaj mojej winy nie widze A teraz ide spać kto chce sie jeszcze wypowiedz zapraszam ale osoby z podobnym problemem lub tkwiące w tym temacie a nie oskarżające mnie że jestem zła bo wymagam od faceta 26 letniego by poszedł do pracy za najniższa bo to niepoważne jest. Decyzja podjęłam już ale jak ktoś jeszcze chce coś dodać to zapraszam jutro mu napisze jak to widze i będe ochładzać kontakt bo nie chce być z kimś kto nie potrafi o siebie zadbać.

Gość gość
Biednych nikt nie lubi, nic nowego. A biedny facet to już katastrofa. Tylko po co się nad tym tyle zastanawiać.

Gość gość
Jak piszesz, że on je w domu kanapki z masłem i pomidorem, a u ciebie ma sałatki, colę i chipsy, to zastanawiam się, jakim trzeba być pustakiem, żeby takie sprawy poruszać. Nie lubię ludzi, którzy zbyt dużą wagę przykładają do pieniędzy i robią to do tego w dość prymitywny sposób.

Gość Celebration Generation
w rozterce- lepiej wytlumacz dlaczego (jak ktos wczesnej zauwazyl) pisalas, ze jest jedynakiem,a teraz, ze ma 4 siostry i podrzucaja mu dzieci?

Gość gość
Te kanapki z pomidorem są znacznie zdrowsze niż ta Twoja cola i chipsy, można nawet powiedzieć, że go trujesz. I jeszcze jesteś z tego dumna. Tak, ja też uważam, że jesteś pusta, chociaż sama jestem kobietą. Choćby właśnie z powodu tego, że mu wymawiasz to, co u Ciebie może zjeść. Żenada.

Gość ogłoszenie
za chipsy i colę chętnie Cię popier...

Gość gość
Facet który żeruje na mamie, będzie żerował na tobie. Ten facet to faktycznie wygodnicka, egoistyczna pierdoła. To nie facet. 26 lat i siedzi u mamusi? nie zależy mu na pracy bo ma wszystko podstawione pod nos. Daruj sobie frajera. Leń śmierdzący, nierób. Brzydzą mnie tacy faceci.

Gość gość
Rzeczywiscie W Polsce sa ku temu warunki by facet majac 26 lat zarabial tysiace , kupil mieszkanie lub dom , samochod nowy i mial na zachcianki kobiet jasne ! Chlopak ma ambicje i chce znalesc porzadna prace a nie ochlap ! Skoro tak ci to nie pasuje i obrazasz go na publicznym forum od nierobow , nieudacznikow , p*****l czy maminsynkow to logicznie rzecz biorac wcale go nie kochasz i go nie chcesz twoje ego zmusza cie by mu pomoc bo pamieta czasy gdy on tobie pomagal i tylko chcesz sie odwdzieczyc ! Poszukaj sobie takiego pustaka jak ty i zrejcie c**sy i cole bo to wedlug ciebie oznaka zycia na poziomie haha:D

Gość gość
Jak zdrowy facet, inteligentny skoro mate skonczyl nie ma zadnych ambicji? By jakos zyc. Podejrzewam, ze nigdzie nie jezdzi, zadne wakacje, samochodu nie ma, do kin nie chadza, bo jak mozna zyc we 2 osoby za 800zl? A ta jego matka jeszcze gorsza, Bo gdyby synalka inaczej chowala, wykopala z domu, to by sie jakos ogarnal. A ona chowa nieroba. Co jej sie zdaje? Ze jak on bedzie zyl po jej zgonie> Nie nawykly do pracy, bez doswiadczenia zawodowego.\ A jednoczesnie domyslam sie, ze jego cechy, ktore rzadko mozna odnalezc w innym facecie, trzymaja cie wciaz jakos przy nim. Masakra.

Gość gość
ale go kochasz to najwazniejsze

Gość gość
ona go nie kocha tylko nie radzi sobie i szuka kogoś kto ja będzie wspierał finansowo

Gość gość
Kazda kobieta w tym kraju sponsora szuka ! Kobiety to ofermy zyciowe bez faceta nie istnieja i nie radza sobie w zyciu :D

Gość gość
Ona szuka sponsora? Przeciez on nie ma pracy. To on szuka w niej sponsorki. Oj prowokujace ofermy prawikowe i inne :D

Gość gość
Len i jeszcze raz skonczony len bez ambicji. Czy on kiedys byl gdzies poza swoja wsia i uczelnia w miescie? Przeciez jego na nic nie stac!!! NA wakacje nawet razem nie pojedziecie!!! Co za typ, co za zycie :( :O

Gość gość
z******te masz myslenie jak ktos jest prawiczkiem to oferma pogratulowac inteligencji !

Gość gość
z****** ofermy, z****** prawiki. jedyni i drudzy sfrustrowani i prowokujacy.

Gość gość
widać ktoś tu ma kompleksy bo prawiczków wyzywa:P Oj biedna kobiecino

Gość gość
Nie chodzi o żadna kasę i materializm, przecież ona pisze że choćby 1200 by rozwiązać sytuację. Taki facet to porażka! Jest kompletnie oderwany od rzeczywistości, jeszcze opowiada farmazony że chciałby mieć dziecko :-///???? Przecież on sam jest na utrzymaniu jak małe dziecko!!!! Chodzi o zaradność życiową, umiejętność zadbania o kobietę, rodzinę. PS.autorko, ja w twoim opisie nie znajduję żadnych wspaniałości. To jakiś dzieciak, odpuść go sobie bo jest kompletnie nieżyciowy! Jakby spadł z choinki

Gość gość
facet jest wspaniały ale nie ma majątku więc już wspaniały nie jest :P