Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przedawkowanie nasennych doradzcie cos sensownego blagam

Polecane posty

Gość gość

9 dni temu polknelam garsc nasennych tabletek usnelam obudzilam sie wymiotowalam i usnelam dalej a potem sie obudzilam!! i od tamtej pory -boli mnie glowa -kreci mi sie w glowie - mdli mnie caly czas jest mi niedobrze nie do wytrzymania czy to kiedys przejdzie ? jestem zalamana zawsze sie pocieszalam ze sie zabije a teraz juz wiem ze tego nie zrobie bo przedawkowanie tabletek bardzo boli! :(:(:(

Gość gość
musisz przeczekac, az organizm usunie psychotropy z organizmu. Ile tych tabletek polknelas i jak sie nazywaja?

Gość gość
najlepiej przespac ten czas

Gość gość
Do lekarza pewnie nie pójdziesz więc jedyne co pozostaje poradzić to czekać aż organizm sam usunie niepotrzebne rzeczy.

Gość gość
cały czas leze :( boze to juz 9 dzien owszem jest troche lepiej niz w 1 czy 3 ale nadal czuje sie fatalnie :( najgorsze ze nie wezme zadnej tabletki na bol bo na widok jakikolwiek tabletki chce mi sie wymiotowac i wymiotuje co chwila ledwo co jem, popjam barszczyk z buraczkow bo tylko on mi jako tako smakuje psychicznie tez jestem wykonczona bo teraz moja ostatnia deksa ratunku czyli komfort popelniena samobojstwa poszedl sie pieprzyc jak przyspieszyc detoks? co jesc?

Gość gość
te tabletki to relanium i sedam 5 i 6 z 15-20 blagam napiszcie czy ktos mial podobna stuacje i po jakim czasie poczul sie normalnie?

Gość gość
Pij wode ić do apteki to ci dadzą na wymioty coś masz biegunke? masz goraczke?

Gość gość
po co mialabym zmyslac? po co ? moze mam slabszy organizm? moze wiecej wchlonelam nim zwymitowalam reszte? napewno wzielismy rózne dawki roznych lekow jakie Ty przedawkowales? ja napisalam

Po takie dawce traci się przytomność na kilka albo kilkanaście godzin, a potem przez 3 - 4 kolejne dni bez przerwy się śpi i niewyraźnie się mówi. Nie ma żadnych innych objawów. Głupia prowokacja.

Gość gość
nie mam biegunki ale wymiotuje wczesniej kilka razy dziennie dzisiaj juz tylko raz nie wiem czy mam goraczke termometr sie popsul

Gość gość
dokladnie tak bylo przespalam kilka godzin potem zwymiotowalam i usnelam znow trwalo to napewno ponad 24 h potem sie przebudzilam wypilam cos i spalam nadal przez 2-3 dni dokladnie nie jestem w stanie powiedziec ale niestety w moim przypadku siadlo mi na zoladek albo watrobe bo caly czas mi niedobrze i kreci sie w glowie nie czuje sie zdrowa, czuje sie zatruta po co mialabym klamac?:( jeden umiera przy 4 promilach alkoholu we krwi drugi dobije do 5 i dalej jakos ciagnie nie wmawiaj ze u wszystkich wszystko przebiega tak samo sa rozne czynniki :(

Gość gość
nie badz zlosliwy nie jest to potrzebne

Gość gość
od polkniecia spalam cos ponad 24 h z przerwa na wymioty kolejne dni oczywiscie z przerwami na picie siku i jakies tam jedzenie to chyba oczywiste nie wiem jaki masz cel udowadniac mi ze klamie najlepiej napisz ksiazke na temat jak powinny przebiegac prawidlowe proby samobojcze

Gość gość
zadne olsnienie caly czas pisze ze "okolo" ze "mniej wiecej" koncze ta rozmowe ;) niczego nie wnosi pa

Gość gość
a po co ma wymiotować 9 dni po zażyciu tabletek?! nie ośmieszajcie się. dziewczę, to potrwa kupę czasu zanim organizm się zregeneruje po takim zatruciu- zakładając, że żadne organy nie zostały trwale uszkodzone. w miarę ok, to będziesz się czuła za parę tygodni, a wątroba, nery i żołądek dojdą do siebie pewnie za parę m-cy. odpoczywaj i staraj się jeść, a na przyszłość pamiętaj, że tabletkami bardzo trudno się zabić za to łatwo trwale uszkodzić nerki i wątrobę.